Acasă Diverse Primarul Râmnicului şi handbalistele de la SCM, prezenţi la petrecerea dată de...

Primarul Râmnicului şi handbalistele de la SCM, prezenţi la petrecerea dată de Liga Suporterilor Vâlceni cu ocazia sărbătoririi a şapte ani de existenţă

406
0

Sâmbătă, 6 iulie, Asociaţia „Liga Suporterilor Vâlceni” a sărbătorit 7 ani de existenţă. În realitate, sunt mult mai mulţi de când un grup de tineri inimoşi susţin sportul vâlcean. Au fost la nenumărate competiţii de fotbal şi din alte sporturi, desfăşurate de către vâlceni sau echipe din judeţul nostru, însă handbalul a fost mereu Numărul 1 în inima lor.

După desfiinţarea Oltchim, când lucrurile au început să devină serioase la noul club al Râmnicului, Robert Vlădăşel şi prietenii lui din Brigada Noastră şi Liga Suporterilor Vâlceni au venit în sprijinul echipei fanion a oraşului. Cu ei alături, dar şi cu Brigada Zăvoi, SCM a reuşit în sezonul trecut ceea ce puţini anticipau: să câştige două trofee în dauna „colosului” CSM Bucureşti. Conducerea clubului „municipal”, antrenorii şi jucătoarele le sunt recunoscătoare suporterilor, fără de care nu ar fi reuşit să ajungă în vârful piramidei. Cu toţii au fost prezenţi sâmbătă la Aby Stage, la petrecerea dată de LSV cu ocazia sărbătoririi a şapte ani de la înfiinţare. La eveniment au participat handbalistele de la SCM, chiar şi noile achiziţii, antrenorul Florin Pera, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, Gabi Băjan, cel care a recuperat palmaresul Oltchim-ului şi mulţi alţi oficiali, „ultraşi” sau simpli iubitori ai sportului cu mingea mică şi ai echipei locale.

„SCM Ramnicu Valcea este o echipă care şi-a câştigat încet, dar sigur, iubirea neconditionată a vâlcenilor. Încă de la înfiinţare, cu ajutorul unui management profesionist, echipa roş-albastră a pătruns în inimile iubitorilor acestui sport şi a avut o evoluţie pozitivă constantă, care a propulsat-o în topul celor mai bune echipe de handbal din România, şi sperăm ca în viitor, chiar din Europa. SCM Rm Vâlcea este foarte recunoscătoare celor doua grupuri importante de susţinători – LSV- şi – Brigada Noastră-, fără de care echipa nu ar fi avut aceeaşi susţinere neconditionată, atât la jocurile de acasă, cât şi la cele din deplasare. În cadrul evenimentului organizat de Liga Suporterilor Vâlceni, au fost acordate patru medalii în semn de recunoştinţă, din partea LSV, pentru succesul obţinut de către echipa noastră în competiţiile angrenate. Au fost premiaţi: Primăria Municipiului Rm. Vâlcea – reprezentant Mircia Gutau, Consiliul Judeţean – Constantin Rădulescu, Consiliul Local – reprezentant Gabriel Băjan, Florentin Pera – antrenor SCM Rm. Vâlcea. Cu acest prilej, echipa noastră urează celor de la Asociaţia Ligii Suporterilor Vâlceni: La mulţi ani şi la cât mai multe motive de sărbătoare împreună!”, au transmis reprezentanţii clubului SCM, după evenimentul de sâmbătă.