Acasă Administratie Primăriţa de la Suteşti visează greci

Primăriţa de la Suteşti visează greci

590
0

În lipsa unor rezultate concrete în acest mandat, dar pentru că se apropie campania electorală şi trebuie să zică şi ea ceva, Carmen Lixandru Stănescu, primăriţa de la Suteşti, a început să se laude cu investitori imaginari, care vor veni – chipurile! – în comuna sa şi îi vor ajuta pe localnici să-şi vândă marfa în “alte zone din ţară şi în străinătate”.
Social-democrata a anunţat zilele trecute că unul dintre aceşti presupuşi investitori este grec şi ar intenţiona să construiască la Suteşti un centru de preluare şi depozitare a fructelor şi legumelor.

“Nu pot să dau acum din casă, pentru că sunt în discuţii cu Ambasada Greciei pentru a atrage un investitor în comună. (…) Vreau să dezvolt acest segment… de producţie. Tinerii care au plantaţii de viţă de vie, pomi fructiferi… nu au unde să-şi ducă produsul, da? Şi-atunci, trebuie să vin în întâmpinarea lor cu ceva. Aşa că m-am gândit să atrag un investitor care să-şi facă un depozit… şi cu frig… pentru a colecta şi a strânge fructele şi legumele de la noi din comună, de la micii producători!”, a spus Carmen Stănescu. Să sperăm că se pricepe mai bine să-l convingă pe grecul ei imaginar decât să vorbească!