Acasă Liga III Perioadă magică pentru Flacăra! Horezenii au obţinut trei victorii în opt zile!

Perioadă magică pentru Flacăra! Horezenii au obţinut trei victorii în opt zile!

100
0

Sâmbăta trecută, Flacăra Horezu a încheiat o perioadă cu adevărat magică în Liga a III-a. În opt zile, echipa din Treapt a disputat trei meciuri, iar pe toate le-a încheiat cu victorii. Este vorba de partidele cu FC Pucioasa (câştigată cu 1-0), Astra II Giurgiu (4-0), ambele din deplasare, şi Unirea Bascov (2-1, pe teren propriu). Graţie acestora, trupa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu şi-a asigurat locul 3 în Seria a III-a. Iar asta deoarece, în prezent, horezenii au 54 de puncte în cont, în timp ce rivala CSM Alexandria a rămas cu 47, cu doar două etape înainte de finalul sezonului.

Adi Popa: „Cu cele trei puncte câştigate sâmbăta trecută, ne-am asigurat, practic, clasarea pe locul 3 la finalul sezonului!”

„Suntem foarte fericiţi pentru că am avut rezultate perfecte în ultima săptămână. Îi felicit pe toţi jucătorii pentru acest parcurs foarte bun. Pentru noi, a fost foarte important meciul cu Unirea Bascov, deoarece, cu cele trei puncte câştigate sâmbăta trecută, ne-am asigurat, practic, clasarea pe locul 3 la finalul sezonului. Ceea ce reprezintă o mare performanţă! În acest sens, ţinând cont de condiţiile în care am jucat cu Unirea Bascov, având doi jucători accidentaţi în primele 25 de minute şi o eliminare pe final, a fost un succes extraordinar! Din acest punct de vedere, se poate spune că am cam avut şansă că meciul cu argeşenii n-a avut loc înainte de cel cu Astra 2, să ne fi dus la Strejnicu cu atâţia jucători accidentaţi şi cu unul suspendat”, a declarat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt.
Pentru Flacăra Horezu, duelul cu Unirea Bascov a fost penultimul pe care l-a disputat în faţa propriilor suporteri, în actualul sezon. „Olarii” îşi vor încheia evoluţiile în Treapt din Liga a III-a peste două săptămâni, mai precis sâmbătă, 25 mai, când vor juca împotriva formaţiei CS „U” Craiova 2. „Vrem să le mulţumim foarte mult suporterilor noştri, care ne-au încurajat, din nou, în permanenţă, pe toată durata meciului cu Bascov. Din acest punct de vedere, suntem foarte bucuroşi că avem alături de noi oameni atât de inimoşi şi de extraordinari”, a concluzionar Adi Popa. (N.C.)