Acasă Diverse Patru echipe de seniori, invitate la cea de-a doua ediţie a Memorialului...

Patru echipe de seniori, invitate la cea de-a doua ediţie a Memorialului „Bogdan Medrea”

799
0

Marţi, 15 august, primarul Mugur Mărcoianu va organiza Ziua Comunei Măciuca. Cu acest prilej, pe lângă alte activităţi cultural-artistice, pe stadionul din localitate se va desfăşura şi o competiţie de fotbal, în memoria fostului preşedinte al clubului de fotbal CSM Rm. Vâlcea, Bogdan Medrea, care a trecut vremelnic la cele veşnice, în 2016, la vârsta de 44 de ani. Prietenul de suflet al lui Bogdan, Lucian Munteanu, s-a ocupat de detaliile organizării celei de-a doua ediţii a turneului memorial. La această competiţie vor fi prezente patru echipe de seniori. Este vorba despre Chimia 2012 Rm. Vâlcea, Olteţul Bălceşti 2014, Viitorul Valea Mare şi Damila Măciuca.
Pentru echipa locală vor juca o parte dintre foştii fotbalişti care au contribuit la promovarea Damilei din Liga a IV-a în Liga a III-a, dar şi alţi jucători care au îmbrăcat tricoul formaţiei din Măciuca în diferite perioade din existenţa acesteia. Printre alţii, sunt aşteptaţi la Măciuca: Adi Popa (actualul antrenor al echipei Flacăra Horezu), Adrian Codin, Dorin Rădoi, Adrian Albinaru, Alin Bunescu. Vor fi patru meciuri. Învingătoarele din primele două partide vor juca finala, iar învinsele se vor lupta pentru locul 3. Startul se va da la ora 9.30.
„Iniţial, îmi propusesem altceva pentru Memorialul «Bogdan Medrea». Aş fi vrut să aducem la Măciuca grupa de 2000 din Zăvoi, pe vicecampionii naţionali de la CSM, dar cei mai mulţi dintre jucători au plecat la noul club, SCM. La turneul-memorial, alături de CSM, ar fi trebuit să mai participe Dinamo Bucureşti, Şcoala de Fotbal «Dani Coman» şi Universitatea Craiova. Poate anul viitor vom reuşi să organizăm şi o competiţie pentru juniori”, a spus Lucian Munteanu.
La turneul-memorial de marţi, 15 august, a fost invitată şi soţia lui Bogdan Medrea, Anne Marie, care este aşteptată la Măciuca alături de fiul său, Alexandru. (S.S.)