Acasă Liga III Partida cu Pandurii Tg. Jiu, din week-end, sub semnul întrebării

Partida cu Pandurii Tg. Jiu, din week-end, sub semnul întrebării

52
0
  • oficialii din Treapt vor anunţa în cursul zilei de vineri, 8 februarie, dacă vor mai disputa amicalul cu echipa de Liga a II-a, care era programat iniţial pentru sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11.00, în Zăvoi

Reprezentanta judeţului Vâlcea în Liga a III-a, Flacăra Horezu, şi-a programat următorul amical la finele săptămânii, în compania echipei Pandurii Tg. Jiu. Partida cu gruparea de Liga a II-a ar trebui să aibă loc sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11.00, tot pe sinteticul din Zăvoi, însă oficialii din Treapt au spus că e posibil ca această partidă să nu se mai joace. Horezenii vor anunţa abia în cursul zilei de vineri, 8 februarie, dacă vor mai disputa până la urmă amicalul cu trupa de pe Jiu, după ce vor discuta cu reprezentaţii „pandurilor”.
Antrenorul-jucător din Treapt, Adi Popa, a venit cu lămuriri şi în ceea ce priveşte cel de-al doilea meci dintre Flacăra Horezu şi Pandurii Tg. Jiu, de miercuri, 13 februarie, care în mod sigur nu va mai avea loc.
„Deocamdată, nu ştim dacă vom juca meciul de sâmbătă, cu Pandurii, vom vedea ce va fi. În orice caz, returul cu gorjenii, de miercurea viitoare, nu se va mai disputa. În situaţia în care ambele amicale cu echipa gorjeană vor pica, nu ştim dacă vom mai avea timp să programăm alte jocuri, nici sâmbătă, nici săptămâna viitoare, aşa că s-ar putea ca în zilele respective să facem doar antrenamente. Pentru miercuri, 13 februarie, vom încerca totuşi să căutăm altă adversară, dacă o să găsim vreuna disponibilă, dar pentru sâmbăta aceasta, dacă meciul cu Pandurii va fi anulat, ar fi greu să mai jucăm o partidă de pregătire, pentru că e cam din scurt. Celelalte amicale pe care le mai avem în plan pentru această perioadă de iarnă au rămas însă bătute în cuie”, ne-a declarat Adi Popa, imediat după cofruntarea cu Unirea Bascov, de miercuri, 6 februarie.
Aşa cum se cunoaşte, pe lângă „dubla” cu Pandurii Tg. Jiu, „olarii” şi-au mai programat alte trei meciuri de pregătire în această iarnă, până la startul returului Ligii a III-a. Astfel, Adi Popa, Florin Matache & Co. vor mai înfrunta pe ACS Energeticianul (Liga a II-a) – sâmbătă, 16 februarie, la Petroşani, Minerul Costeşti (vicelidera Superligii judeţene de fotbal) – miercuri, 20 februarie, pe sinteticul din Zăvoi sau la Popeşti, şi Sporting Piteşti – pe 23 februarie, în deplasare. (N.C.)