Acasă Economie Parc Industrial Drăgăşani scoate la licitaţie primele parcele pentru investiţii green field

Parc Industrial Drăgăşani scoate la licitaţie primele parcele pentru investiţii green field

1620
1

Săptămâna trecută, PARC Industrial Drăgăşani a lansat oferta de închiriere prin licitaţie a primelor parcele de teren pentru investiţii green field cu sau fără constituirea dreptului de superficie pe terenul folosit. Cei interesaţi au posibilitatea să-şi construiască spaţii de producţie, servicii sau centre logistice multifuncţionale, în condiţii extrem de avantajoase, potrivit Legii nr.186/2013 privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale.

Aşa cum anunţa şi primarul Cristian Nedelcu, parcelele oferite au acces la toate utilităţile existente în amplasamentul Parcului Industrial Drăgăşani – energie electrică, apă, canalizare menajeră şi pluvială, gaze naturale, drumuri interioare şi de acces. Perioada de închiriere este până la 25 ani, iar licitaţia publică se va desfăşura începând din 23 ianuarie, în prima zi de marţi a fiecărei lunii, ora 13:30, la sediul Parc Ind Vâlcea S.A.. De acolo, cei interesati pot obţine şi Dosarul de Prezentare (Caietul de sarcini). Acesta cuprinde şi condiţiile de participare la licitaţie şi costă 500 de lei, fără TVA, pentru fiecare unitate. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0250.731.800 sau accesând www.parcindustrialvalcea.ro.

1 COMENTARIU

  1. Un pret de pornire era binevenit.
    Nu cred ca are rost sa „batem” drumuri pe la primarie sa ne lovim de aroganta angajatilor doar pt a cere unele informatii.
    Va rugam actualizati anuntul si introduceti mai multe detalii.