Acasă Liga III Pandurii Tg. Jiu, următoarea adversară pentru Florin Costea şi colegii de la...

Pandurii Tg. Jiu, următoarea adversară pentru Florin Costea şi colegii de la Dăeşti

262
0

La începutul săptămânii trecute, Viitorul Dăeşti şi-a reluat pregătirile în perspectiva returului Ligii a III-a. În primele zile s-au făcut alergări uşoare, antrenamente pentru reacomodarea la efort. La finele săptămânii, gruparea din Fedeleşoiu a disputat o primă partidă de verificare, cu Lotru Brezoi, încheiată favorabil echipeid e Liga a III-a. George Popolan a anunţat că va continua seria meciurilor amicale.

Miercuri, 29 ianuarie, Florin Costea şi colegii săi vor înfrunta divizionara secundă Pandurii Tg. Jiu. Confruntarea va avea loc de la ora 13.00, pe terenul grupării gorjene. Pandurii, formaţie pregătită de Călin Cojocaru, are deja trei meciuri amicale la activ. În ultimul dintre acestea, gorjenii au întâlnit o colegă de serie de-a dăeştenilor, pe ACSO Filiaşi. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 1-0 în favoarea echipei de Liga a II-a. Au evoluat pentru Pandurii: Achiriloaiei – Cuţitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu, Babaua, Şendroiu, Cristian Ştefan, Pirciu, Bodea, Tănăsoiu. Au mai jucat: Iovicin, Zlataric, Leonard Gheorghe, Popescu, Mândrean, Pape, Dinu, Trancă, Peia, Cornicioiu, Stan.

Altfel, pe 6 februarie, fotbaliştii formaţiei de Liga a III-a din Dăeşti vor intra în cantonament. Acesta va avea loc la Călimăneşti. În perioada stagiului de pregătire centralizată, dăeştenii au programat şi un amical. Pe 11 februarie, la Curtea de Argeş, o vor întâlni pe CS Afumaţi (Liga a III-a). Pe 15 februarie, Viitorul îşi va măsura forţele cu Universitatea II Craiova, pe 19 februarie va juca contra celor de la Flacăra Horezu, iar pe 29 februarie, cu Vediţa Coloneşti. Toate meciurile vor avea loc în deplasare. Este posibil să mai apară şi alte partide de verificare, cu echipe din judeţ sau care vor veni în cantonament la Vâlcea. (S.S.)