Acasă Liga III „Olarii” sunt în continuare neînvinşi pe teren propriu

„Olarii” sunt în continuare neînvinşi pe teren propriu

67
0
  • „După meciul cu AFC Hermannstadt 2, băieţii merită apreciaţi pentru puterea de caracter de care au dat dovadă, după minutul 88, când totul părea pierdut!” – a subliniat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt

Flacăra Horezu a evitat, in extremis, o înfrângere mai mult decât surprinzătoare în meciul cu AFC Hermannstadt 2, după ce a restabilit egalitatea (1-1), în minutul 90+1, prin Cristi Munteanu. Golul i-a ajutat pe „olari” să-şi menţină în continuare invincibilitatea pe teren propriu, după primele 17 etape din actualul sezon al Ligii a III-a. „A fost un meci în care am avut multe ocazii, dar pe care puteam să-l şi pierdem la un moment dat. După acest joc, băieţii merită apreciaţi pentru că au dat dovadă de putere de caracter, prin faptul că au luptat în continuare, după minutul 88, când totul părea pierdut, şi au izbutit să egaleze, chiar dacă eram aproape de finalul partidei. Nu disperăm după această remiză, până la urmă suntem în grafic cu obiectivul! Mergem înainte! Urmează un nou meci important în week-end, la Domneşti!”, a subliniat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt.
În cele nouă partide de pe teren propriu de până acum, horezenii au obţinut şase victorii şi trei remize. Din acest punct de vedere, din Seria a III-a, doar Turris-Oltul Tr. Măgurele se mai poate lăuda cu o asemenea performanţă, şi anume că n-a suferit încă niciun eşec în propriul fief, lidera având opt victorii şi o remiză. Până la finele sezonului, horezenii mai au de jucat şase meciuri de jucat acasă, cele mai puternice adversare care vor mai veni în Treapt în retur fiind AS SR Braşov şi Unirea Bascov. În rest, Adi Popa, Florin Matache & Co. vor mai primi vizita formaţiilor Flacăra Moreni, FC Voluntari II, CSM Alexandria şi CS „U” Craiova 2. (N.C.)