Acasă Liga III „Olarii” încheie campania de amicale cu un super-meci! Vinerea aceasta, horezenii joacă...

„Olarii” încheie campania de amicale cu un super-meci! Vinerea aceasta, horezenii joacă la Chiajna, cu Concordia

195
0
  • confruntarea cu gruparea de Liga I va începe la ora 15.30

Flacăra Horezu îşi va încheia campania de amicale din această iarnă cu un super-meci, în compania echipei Concordia Chiajna. Chiar dacă formaţia ilfoveană nu ocupă decât locul 13 în Liga I, duelul care va avea loc vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Chiajna, este deosebit de important pentru gruparea din Treapt. Iar asta şi pentru că amicalul se dispută la doar patru zile după ce echipa pregătită de Adrian Falub a remizat, surprinzător (0-0), cu FCSB.

Adi Popa, antrenor-jucător Flacăra Horezu:
„E un lucru foarte important pentru noi că am reuşit să punem la punct un amical cu un asemenea adversar”

„Concordia e o echipă aflată într-o evidentă creştere de formă! Pentru noi, faptul că vom întâlni o formaţie de Liga I nu are decât să ne bucure. E un lucru foarte important că am reuşit să punem la punct un amical cu un asemenea adversar. Va fi un meci frumos, din care sunt convins că vom avea numai de învăţat. Sperăm să dăm o replică bună, să fie un joc foarte util pentru noi. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să perfectăm un astfel de meci de pregătire. Cred că foarte puţine formaţii de nivelul Ligii a III-a au posibilitatea să-şi măsoare forţele cu o echipă de Liga I în perioada de pauză competiţională. Iar cu atât mai mult e extraordinar că noi jucăm împotriva uneia chiar în timpul sezonului. Şi nu vom înfrunta nicidecum echipa a doua a Concordiei, pentru că Chiajna nu are aşa ceva, ci vom juca efectiv împotriva primei garnituri!”, ne-a precizat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.

Trei dintre actualii fotbalişti din Treapt au evoluat în trecut pentru Concordia Chiajna

Demn de menţionat este faptul că, la Concordia, au evoluat de-a lungul timpului, şi trei dintre actualii fotbalişti de la Flacăra Horezu: portarul Florin Matache, antrenorul-jucător Adi Popa şi atacantul Alex Cioablă. „Am rămas buni prieteni cu cei de acolo, iar amicalul de acum este şi o consecintă a relaţiei excelente pe care o avem în continuare cu oficialii de la Chiajna”, a adăugat Adi Popa.
După meciul de vinerea aceasta, de la Chiajna, „olarii” îşi vor continua pregătirile la Horezu, până la reluarea campionatului. Aşa cum se cunoaşte, startul Ligii a III-a este programat peste doar o săptămână, mai precis vineri, 1 martie. În runda inaugurală a returului, Flacăra va juca în deplasare, la Sporting Roşiori. (N.C.)