Acasă Liga V Oficialii de la Viitorul Voiceşti demontează acuzaţiile că s-ar fi dat la...

Oficialii de la Viitorul Voiceşti demontează acuzaţiile că s-ar fi dat la o parte în derbiul cu CS Şuşani

343
0
  • asta după ce lidera Seriei Sud din Liga a V-a a revenit miraculos de la 1-5 şi a câştigat cu 6-5!

Fapt mai rar întâlnit în fotbal, CS Şuşani s-a impus cu scorul de 6-5 în derbiul cu Viitorul Voiceşti, din etapa a 16-a, care a avut loc duminică, 14 aprilie, după ce a întors miraculos rezultatul de la 1-5! La final, oficialii formaţiei vizitatoare au reclamat faptul că arbitrajul a avut o importanţă covârşitoare la stabilirea rezultatului final de la Mădulari, acolo unde lidera Seriei Sud din Liga a V-a joacă meciurile de pe teren propriu. Iar asta deoarece, la scorul de 5-1 pentru Viitorul Voiceşti, Dorin Rădoi a marcat un gol perfect valabil, anulat însă pe motiv de ofsaid.

Florin Dinucu: „E o jignire la adresa noastră că s-a zvonit că am folosit jucători pe fals!”

Dincolo de eşec, pe cei de la Voiceşti i-a deranjat faptul că unii oameni prezenţi la meci i-ar fi acuzat că s-au dat la o parte pentru că ar fi avut jucători pe fals, ca să nu piardă, apoi, la «masa verde» şi să încaseze vreo amendă de la AJF! „Total neadevărat!”, ne-a declarat Florin Dinucu, reprezentant al echipei din Voiceşti. „E o jignire la adresa noastră că s-a zvonit că am folosit jucători pe fals şi de aceea am pierdut după ce am condus cu 5-1! De când am revenit la Voiceşti, nu am apelat la substituiri, nici primarul şi nici preşedintele clubului nu acceptă aşa ceva! Am jucat în nouă oameni, dar nu am avut jucători pe fals”, a spus Dinucu.

Florin Dinucu: „La 5-1, Dorin Rădoi a înscris un gol perfect valabil, anulat pe motiv de ofsaid”

Acesta a explicat în continuare că înfrângerea de la Mădulari s-a datorat ghinionului, dar şi unor greşeli de arbitraj. „La scorul de 5-1, Dorin Rădoi a înscris un gol perfect valabil, anulat pe motiv de ofsaid. Vătafu a executat o lovitură liberă, Rădoi a plecat din linia a doua şi a şutat imparabil sub transversală. Eram gata să-i dau şi primă de joc, din propriul meu buzunar, pentru golul acela senzaţional, la cât de frumos a fost!, şi când colo ne-am trezit că arbitrul nu l-a validat. Dacă se făcea 6-1, gazdele nu ar mai fi întors rezultatul! Probabil că pe arbitrul de tuşă (Mădălin Adonis Dinu) l-a „furat” faza aceea extrem de frumoasă şi s-a trezit cu steagul pe sus! În plus, trebuia să mai beneficiem şi de o lovitură de la 11 metri, la fel de clară, care nu a fost însă acordată tot din cauza unui ofsaid. La final, l-am sunat pe preşedintele CJA, Gigi Mosor, pentru a-l informa de condiţiile în care s-a disputat acest derbi”, a încheiat Florin Dinucu (FOTO – alături de Nana Falemi, fost fotbalist al Stelei).
Viitorul Voiceşti „şi-a spălat din plin păcatele” faţă de suporteri în runda de duminică, 21 aprilie, când a dispus categoric de Luceafărul Pesceana, pe teren propriu, cu scorul de 9-4, într-un meci în care a făcut show total. După 17 etape, Dorin Rădoi, Florin Dinucu şi colegii lor se află pe locul 3 în clasamentul Seriei Sud de la „Onoare”, cu 33 de puncte în cont. Lideră este CS Şuşani (36), în timp ce poziţia secundă e ocupată de Olteţul Zătreni (tot cu 33 de puncte). (N.C.)