Acasă Karate Octavian Belicaru, de la Sportmax 2007, campion european la karate pentru al...

Octavian Belicaru, de la Sportmax 2007, campion european la karate pentru al 2-lea an

248
1

În perioada 14 – 16 iunie, la Arad, s-a desfășurat Campionatul European de Karate Shito-Ryu, competitie la care au participat sportivi din 17 țări: România, Anglia, Italia, Suedia, Norvegia, Spania, Azerbaidjan, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Portugalia, Slovacia, Turcia, Țara Galilor, Ucraina, Rusia și Croația. Din lotul național al României, au făcut parte și zece sportivi de la C.S. Sportmax 2007 din Rm. Vâlcea. Este vorba despre Belicaru Octavian, Ionescu Adrian, Beu Mușat Ana Maria, Botea Cristian, Fuiorea Melania, Sasu Antonia, Enache Andrada, Blidescu Viviana, Gîrban Sebastian, Cernea Teodora și Neacșu Alexandru. Toți s-au descurcat excelent la acest nivel.

Cele mai bune rezultate obținute:

Locul I – BELICARU OCTAVIAN, campion european
Locul III – IONESCU ADRIAN IONUȚ
Locul III – BEU MUȘAT ANA MARIA
Locul VI – NEACȘU ALEXANDRU NICOLA

„Felicit toți sportivii mei, care au făcut parte din lotul național al României și au participat la acest Campionat European. Au muncit foarte mult pentru a fi selectați, au luptat cu cei mai buni sportivi foarte buni din Europa și au obținut rezultatele deosebite. Belicaru Octavian este la al doilea titlu consecutiv de campion european și ne mândrim cu acest lucru”, a transmis profesorul Sorin Avram.

1 COMENTARIU

  1. Felicit toți sportivii mei și pe toți sportivii români care au făcut parte din lotul național de karate al României pentru participarea la Campionatul European de Karate Shito-Ryu însă îl remarc în mod special pe acest copil Belicaru Octavian, un talent și un sportiv foarte bun care a evoluat foarte repede și foarte bine în practicarea karate-ului.