Acasă Liga III Obiectivul salvării de la retrogradare, un vis deloc imposibil de realizat în...

Obiectivul salvării de la retrogradare, un vis deloc imposibil de realizat în Treapt

192
0

Flacăra Horezu are ocazia să scrie istorie pentru fotbalul vâlcean, dacă va rezista în Liga a III-a după primul sezon. Nu e deloc însă atât de uşor ca echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu să facă faţă la acest nivel, mai ales că urbea nu are o putere financiară atât de mare ca Râmnicul, de exemplu, care nu e reprezentat la nivel naţional, deşi are un stadion mult mai mare. Acesta este şi motivul pentru care oficialii horezeni ar putea câştiga respectul tot mai multor microbişti din Vâlcea. Până la urmă, e într-adevăr onorant pentru autorităţile locale din Treapt ca un orăşel mic cum e Horezu să susţină o echipă în Liga a III-a, în detrimentul Râmnicului, care dispune evident de un buget mult mai mare.
„La Horezu, ne bucurăm cu toţii de echipa noastră şi sperăm să facem o treabă bună în continuare, chiar dacă suntem o echipă tânără, dintr-un orăşel micuţ. Ar fi extraordinar să rezistăm la acest nivel. Cum am mai spus, ne bucurăm că beneficiem de susţinerea multor oameni din zona Horezu şi nu numai, care vin şi într-un număr cât mai mare la meciurile noastre. Pe această cale, vreau să le mulţumim că ne sunt alături şi îi aşteptăm pe toţi să ne susţină în continuare. Pentru că e nevoie şi de aportul lor”, a subliniat Adi Popa.

Adi Popa, antrenor-jucător Flacăra Horezu:
„E prematur să dau un verdict în ceea ce priveşte clasarea noastră la final, pentru că s-au disputat doar trei etape din actualul sezon”

Acesta s-a referit în continuare şi la posibilitatea ca Flacăra Horezu să încheie primul an de Liga a III-a în prima jumătate a clasamentului, departe de „nisipurile mişcătoare” din zona retrogradării. „E prematur să dau un verdict în ceea ce priveşte clasarea noastră la final, pentru că s-au disputat doar trei etape din actualul sezon. Ar fi excelent să terminăm sezonul în partea superioară a clasamentului. Obiectivul nostru este însă doar acela de a ne menţine în Liga a III-a. Cu cât ne clasăm mai sus, cu atât va fi mai bine! Deocamdată, ne bucurăm că suntem neînvinşi după primele trei etape, ceea ce e un lucru remarcabil”, a încheiat Adi Popa. (N.C.)