Acasă Diverse O oferta buna de inchirieri auto ar trebui sa cuprinda aceste beneficii!

O oferta buna de inchirieri auto ar trebui sa cuprinda aceste beneficii!

108
0
Inchirieri auto

O oferta buna de inchirieri auto ar trebui sa cuprinda aceste beneficii!

Date fiind optiunile prezentului, cel mai bun mijloc de transport este o masina pusa la dispozitie de una din firmele de inchirieri auto de pe piata, insa rezervarea autoturismului nu trebuie facuta inainte de a te informa asupra ofertei. Pe langa autovehicul, te poti bucura de un pachet de servicii complementar care sa-ti garanteze o experienta optima de drum.

Daca timpul este printre cele mai valoroase resurse pe care le ai la dispozitie, atunci activitatile de orice natura pe care le intreprinzi sunt cantarite in functie de durata si eficienta. Atunci cand apelezi la o companie de inchirieri auto, procesul de rezervare si asistenta trebuie sa fie eficient, iar raspunsul si confirmarea venite din partea firmei de inchirieri masini trebuie sa se produca in cel mai scurt timp posibil. In acest sens, un serviciu de asistenta disponibil 24/7 si promptitudinea in preluarea rezervarilor sunt beneficii de care chiar ai nevoie.

Din perspectiva eficientei, la fel de important este si momentul si locul in care va fi livrat autoturismul rezervat, mai precis diferenta de timp dintre confirmarea rezervarii si livrare. Un interval de pana la 3 ore ar fi ideal, insa in niciun caz nu ar trebui sa accepti livrarea incepand cu a doua zi. In plus, compania de inchirieri auto la care apelezi va trebui sa ofere livrarea la adresa specificata de tine, iar marile companii ofera acest serviciu in mod gratuit.

Siguranta este cel mai important aspect al unei calatorii, astfel incat sistemele autoturismului pe care urmeaza sa il conduci ar trebui sa fie de ultima generatie, mai ales cele de siguranta si confort. Asadar, o companie de inchirieri auto de incredere iti va garanta faptul ca masinile din ofeta nu sunt mai vechi de 5 ani, astfel inlaturand si din riscul folosirii exagerate.

La acelasi capitol, masurile de siguranta si preventie sunt la fel de importante, astfel incat firma de inchirieri auto trebuie sa asigure valabilitatea inspectiilor tehnice, realizate cu simtul raspunderii. Mai mult decat atat, autovehiculele puse la dispozitia clientilor vor trebui sa fie echipate corespunzator conditiilor de drum (anvelope de iarna/vara, lichid de parbriz pentru temperaturi extreme etc.). Cu toate acestea, neprevazutul poate aparea oricand, in special in conditiile de trafic din marile orase ale tarii. In acest sens, asigura-te ca firma de inchirieri auto cu care colaborezi va lua masuri de inlocuire rapida si gratuita a unui autoturism defect sau avariat.

Pentru a putea fi pregatit cu adevarat de drum si ca sa te poti bucura in voie de vacanta, masina de inchiriat in care urmeaza sa te urci va trebui sa vina cu toate asigurarile auto si taxele de drum valabile, platite la zi (RCA, full Casco, rovinieta). Companiile serioase de inchirieri auto de pe piata din Romania vor cuprinde aceste asigurari si taxe in pretul de inchiriere afisat pe site, astfel incat sa-ti ofere transparenta si profesionalism. In acest caz, vei putea estima corect cheltuielile aferente transportului.

Fiindca o oferta de baza bine conceputa este necesara, insa nu intotdeauna suficienta, compania de inchirieri auto pe care o alegi va trebui sa poata pune la dispozitie si servicii specifice, corespunzatoare necesitatilor precise. Astfel, va trebui sa ai posibilitatea inchirierii unui sofer care sa asigure transferul de la aeroport, optiunea dotarii autoturismului cu aparat GPS sau scaun pentru copil.

Daca vrei cea mai buna experienta de drum la volanul unei masini din oferta de inchirieri auto, apeleaza cu incredere la FocusRent: noi iti oferim toate serviciile de mai sus si multe altele in pachetul standard ce insoteste fiecare model de masina de inchiriat. Astfel, de fiecare data cand cauti cea mai buna oferta de inchirieri auto in Bucuresti, Cluj sau Otopeni, gandeste-te la FocusRent!