Acasă Economie Noul complex comercial „EuroMarket”, de la Suteşti, va fi inaugurat vineri, 11...

Noul complex comercial „EuroMarket”, de la Suteşti, va fi inaugurat vineri, 11 octombrie, la ora 9:00

485
0

Vineri, pe 11 octombrie, la ora 9:00, EuroMarket, unul dintre cei mai mari retaileri din Vâlcea, va deschide cea de-a 55-a unitate. Noul magazin al reţelei coordonată de Daniel Munteanu va funcţiona la Suteşti, lângă primărie, şi reprezintă o nouă abordare a companiei de la Băbeni în relaţia cu clienţii.

Noul supermarket de la Suteşti reprezintă o investiţie de aproximativ 500 de mii de euro, are un design deosebit, o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, cu zonă cu bar şi patiserie proaspătă şi pune la dispoziţia clienţilor peste 9.000 de categorii de produse de calitate, la preţuri foarte bune. În jurul magazinului, s-au amenajat spaţii verzi, iar parcarea este extrem de generoasă, depăşind 1.500 mp.. Complexul comercial cuprinde şi un spaţiu cu materiale de construcţii, instalaţii, scule, unelte şi cam tot ceea ce mai intră în categoria „pentru casă şi grădină”. Tot timpul cu gândul la viitor, managerul lanţului EuroMarket are în vedere extinderea facilităţilor de la Suteşti inclusiv prin amenajarea unui mini-părculeţ cu locuri de joacă pentru copii. „Obiectivul nostru este să-l facem pe client cât mai mulţumit, să-i oferim produse de calitate, la preţuri foarte bune. În acelaşi timp, încercăm să facem totul în aşa fel încât oamenii care intră în magazinele noastre să se simtă bine la cumpărături. În interior, aranjamentele sunt gândite în aşa fel încât clienţii să găsească uşor produsele care îi interesează. De asemenea, personalul este un element cheie. La Suteşti, în primă fază, am creat 6 noi locuri de muncă. Am angajat persoane din zonă, dar acestea vor beneficia de sprijinul altor 11 angajaţi cu experienţă pe care i-am „detaşat” pentru o vreme de la „bază”. Prin această importantă investiţie, ne-am propus şi să contribuim la înfrumuseţarea zonei centrale a localităţii Suteşti, care se urbanizează şi arată din ce în ce mai bine. Sigur, meritul este al celor care administrează comuna şi profit de ocazie pentru a-i mulţumi public doamnei primar Carmen Stănescu Lixandru pentru sprijinul pe care ni l-a oferit. Este un primar care încurajează investiţiile şi am numai cuvinte de laudă la adresa sa. La fel de deschişi sunt şi colegii săi din localităţile învecinate şi am colaborat foarte bine de-a lungul timpului. Îi aştept pe toţi, vineri, pe 11 octombrie, la ora 9.00, la Suteşti, să ne bucurăm împreună cu locuitorii din zonă de noul nostru supermarket, care, sperăm noi, va fi pe gustul tuturor”, a transmis Daniel Munteanu, managerul general al firmei Danemar Company SRL, societatea care deţine lanţul EuroMarket.
În prezent, compania, cum spuneam, cuprinde 55 de unităţi, hotelul DM, de la Băbeni şi o impresionantă divizie de materiale de construcţii. Este prezentă în mai mult de jumătate dintre localităţile judeţului Vâlcea şi asigură peste 500 de locuri de muncă, fiind, aşadar, unul dintre cei mai importanţi angajatori din regiune.