Acasă Auto-Moto Noul Audi A6 Sedan ocupă primul loc în testul Consumer Report

Noul Audi A6 Sedan ocupă primul loc în testul Consumer Report

193
0

audi-a6 sedanLimuzina a primit calificativul ”Excelent” în testul publicaţiei americane. Sedanul A6 a obţinut 93 de puncte și a ajuns pe primul loc în top. Americanii descriu noul A6 ca o maşină impresionantă.
Audi este unul din cei mai puternici jucători pe piaţa limuzinelor de clasă medie. Expertiza şi competenţele mărcii germane au fost lăudate în ultimul test realizat de Consumer Report.  Noul A6 a primit aprecieri pozitive din partea specialiţtilor publicaţiei americane, care plasează modelul pe primul loc în topul sedanurilor premium de segment D.
Limuzina germană a primit calificativul ”Excelent” şi a bifat un la final 93 de puncte din 100 posibile. Astfel, Audi A6 Sedan urcă pe primul loc în topul recomandărilor făcute de Consumer Report, însă împarte prima treaptă a podiumului cu rivalul japonez Infiniti M37.
Progresele făcute de actuala genenerație sunt foarte mari în condiţiile în care vechiul model a primit doar 79 de puncte.
“Noul Audi A6 este o maşină impresionantă şi o plăcere să o conduci”, a afirmat directorul centrului de testare auto al publicaţiei americane.
În opinia experţilor revistei Consumer Report, editată de organizaţia omonimă pentru protecţia consumatorului din Statele Unite, noul Audi A6 a fost îmbunătăţit la mai multe capitole sedanul reuşind să combine cu succes dinamica acceleraţiei, manevrabilitatea şi ţinuta confortabilă cu interiorul calitativ şi mai silenţios.
Graţie recenziei pozitive, Audi se poate aştepta în următoarele luni la o creştere a vânzărilor noului A6 în SUA, având în vedere prestigiul de care se bucură publicaţia independentă Consumer Reports, specializată pe testarea noilor produse lansate pe piaţă.
A6 are o importanţă capitală pentru Audi, fiind al doilea cel mai bine vândut model după A3.
În primele 10 luni ale anului curent vânzările mărcii premium germane în SUA au crescut cu 16,5%, până la 95.206 unităţi. Audi deține o cotă de piaţă de 0,9%, luna trecută fiind comercializate peste 10.225 de noi modele pe piața americană, cu 25,8% mai mult decât în octombrie 2010.

Sursa: www.autopassione.ro