Acasă Diverse Multiplu campion la Judo, Kempo şi Sambo, crossfit trainer atestat în SUA,...

Multiplu campion la Judo, Kempo şi Sambo, crossfit trainer atestat în SUA, antrenor la Sportify şi la „The Beast Team”

597
0

Clubul de fitness Sportify se mândreşte cu echipa de antrenori pe care o pune la dispoziţia clienţilor săi. Zilele acestea, l-a scos în evidenţă pe Alexandru Codiţă, un tânăr care vine din Bucureşti, iar până de curând s-a antrenat şi a luptat în Moldova. Este singurul român medaliat la Campionatul Mondial de Hand and Hand, multiplu campion naţional şi internaţional la Judo, multiplu campion naţional, european şi mondial la Kempo şi, de asemenea, multiplu campion naţional la Sambo. Alex este antrenor GOLD la Sportify Rm. Vâlcea şi la propria sală de lupte „The Beast Team”, dar şi crossfit trainer level 1, atestat în SUA, o recunoaştere de la cel mai înalt nivel, de care cel mult 30 de români se bucură.

Angajamentul lui Alexandru faţă de cei pe care îi pregăteşte este la fel de puternic ca şi cariera sa de până acum: „Transform oamenii în atleţi prin programele mele de pregătire fizică. Am reuşit să îmbin cele două ramuri, MMA şi CrossFit, realizând un program de antrenament unic şi personal, care ajută la atingerea rezultatelor scontate, fie că vorbim de slăbire, mărirea masei musculare, îmbunătăţirea condiţiei fizice sau corectarea posturii”.

La ora actuală, SPORTIFY Rm. Vâlcea pune la dispoziţia clienţilor săi 9 antrenori extraordinari, din care 7 sunt personal traineri. După cum probabil se ştie, această sală este una dintre cele mai bine cotate din regiune, s-a deschis pe 23 iulie 2013, iar în cei 6 ani de când funcţionează i-au trecut pragul peste 6.530 de clienţi, din care aproximativ 500 sunt în continuare activi.    

Foto: arhiva personală a antrenorului Alexandru Codiţă