Acasă Volei Misiune imposibilă pentru voleibaliştii lui Marius Mărgărit, în partida de la Craiova

Misiune imposibilă pentru voleibaliştii lui Marius Mărgărit, în partida de la Craiova

45
0
 • duminică, 13 ianuarie, cadeţii de la CNMB se deplasează în Bănie pentru a înfrunta echipa similară a Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”

În week-end, echipa de volei – cadeţi a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” va juca în deplasare, în formaţiei similare a Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”, din Craiova. Meciul din Bănie va începe la ora 13.00, iar pentru elevii lui Marius Mărgărit va fi o altă bună oportunitate de a mai căpăta experienţă. Iar asta deoarece doljenii sunt mari favoriţi la victorie în acest duel! „În ceea ce ne priveşte, continuăm pe aceeaşi linie, să acumulăm experienţă profesională! Pot să spun că băieţii au avut un progres evident până în prezent, ţinând cont că mulţi se află abia în primul lor an competiţional. Cu siguranţă, în viitorul sezon, care va fi al doilea la această categorie, vor fi mult mai puternici”, ne-a declarat Marius Mărgărit.

Marius Mărgărit, antrenor CNMB:
„Cu puţină şansă, puteam să avem în cont două victorii în cele şase partide disputate”

Antrenorul de volei de la CNMB a reamintit faptul că elevii săi au avut evoluţii bune şi în acest sezon, când doar ghinionul i-a privat să obţină şi câteva puncte pe teren. „Şi în acest sezon, s-a văzut o creştere de la meci la meci. Cu puţină şansă, puteam să avem şi noi în cont două victorii în cele şase partide disputate. Din păcate, şi lipsa de experienţă a unor voleibalişti ne-a afectat! Mă refer aici la partidele cu Westar Arad, din runda inaugurală pe care am pierdut-o cu 3-0, în Sala Capela. Nu trebuie uitat că atunci am condus cu 23-20 în primul set, dar l-am cedat aiurea, din cauza unei greşeli neintenţionate de arbitraj. Şi ulterior, în partida de la Arad, cu CS ProVolei, unde am cedat cu 3-1, am fost aproape de un rezultat mare. Am avut 22-15 în setul 4, dar am pierdut uluitor cu 25-23. Dacă ne-am fi adjudecat acel set, iar scorul devenea 2-2, altfel am fi abordat tie-break-ul şi probabil că am fi putut chiar să câştigăm şi jocul. În fine, contează mai puţin acest lucruri acum, mai ales că în sezonul actual avem o echipă lipsită de experienţă. Important e faptul că băieţii au crescut şi deja se vede că sunt într-un mare progres, iar eu sunt foarte mulţumit de ei, în special de evoluţia celor cu talie. Vedem ce va fi anul viitor!”, a adăugat coordonatorul secţiei de volei de la Colegiul Naţional „Mirceal cel Bătrân”.
„Până la urmă, e remarcabil că am obţinut în cinci meciuri câte un punct bonus din partea Federaţiei, în condiţiile în care am avut permanent câte trei jucători cu talie pe teren. Aşa cum se cunoaşte, conform regulamentului, chiar şi dacă folosim doar câte doi voleibalişti înalţi luăm câte un bonus”, a încheiat Marius Mărgărit. (N.C.)


VOLEI MASCULIN
Campionatul Naţional de cadeţi / Seria C

Etapa a V-a (ultima din tur)

• Duminică, 25 noiembrie 2018:
CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu – CS Westar Arad 3-2
CSŞ Blaj – CNNT Craiova 3-1
CS ProVolei Arad – CNMB Rm. Vâlcea 3-1

Etapa a VI-a (prima din retur)

• Duminică, 9 decembrie 2018:
CS Westar Arad – CNMB Rm. Vâlcea 3-1
CS ProVolei Arad – CNNT Craiova 1-3
CSŞ Blaj – CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu 3-0

Clasament

 1. CNNT Craiova *) 6 5 1 16- 4 19p.
 2. CSŞ Blaj 6 6 0 18- 1 18p.
 3. CS Westar Arad **) 6 2 4 9-13 10p.
 4. CS ProVolei Arad ***) 6 2 4 7-14 10p.
 5. CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu 6 3 3 9-11 8p.
 6. CNMB Rm. Vâlcea ****) 6 0 6 2-18 5p.
  *) echipa CNNT Craiova este bonificată cu 4 puncte
  **) echipa CS Westar Arad este bonificată cu 3 puncte
  ***) echipa CS ProVolei Arad este bonificată cu 4 puncte
  ****) echipa CNMB Rm. Vâlcea este bonificată cu 5 puncte

Etapa a VII-a

• Duminică, 13 ianuarie 2019:
CSŞ Blaj – CS Westar Arad
CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu – CS ProVolei Arad
CNNT Craiova – CNMB Rm. Vâlcea

Etapa a VIII-a

• Duminică, 27 ianuarie 2019:
CS Westar Arad – CNNT Craiova
CNMB Rm. Vâlcea – CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu
CS ProVolei Arad – CSŞ Blaj