Acasă Liga Nationala Misiune dificilă pentru „municipale”, „în patria lui Gheorghe Tadici”

Misiune dificilă pentru „municipale”, „în patria lui Gheorghe Tadici”

134
0


După victoria clară obţinută în urmă cu o săptămână, pe terenul vicecampioanei SCM Craiova (25-19), SCM Rm. Vâlcea a revenit pentru scurt timp pe prima poziţie în ierarhia Ligii Florilor. Echipa antrenată de Florentin Pera a adunat 45 de puncte în cont până în acest moment (graţie celor 15 victorii obţinute în tot atâtea meciuri jucate), dar a fost întrecută între timp de marea rivală, CSM Bucureşti. Formaţia din Capitală s-a impus la mijlocul săptămânii, într-o partidă jucată în devans (25-23, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila), le-a egalat pe vâlcence la puncte (având însă un joc mai mult jucat decât SCM) şi a urcat din nou pe primul loc graţie golaverajului superior (+118, faţă de +78 al elevelor lui Pera).

Meciul de la Zalău se dispută duminică, 24 februarie şi va fi LIVE pe TVR 1

După deplasarea din Bănie, Petra Blazek & Co. au parte de un nou examen dificil în acest week-end, în cea de-a 18-a etapă a sezonului. Astfel, duminică, 24 februarie, SCM Rm. Vâlcea va juca la Zalău, „în patria lui Gheorghe Tadici”, unde va înfrunta trupa antrenată de fostul selecţioner al naţionalei României, dar şi al Oltchim-ului din urmă cu peste un deceniu (2006-2008). Chiar dacă adversarele nu ocupă decât un loc modest la jumătatea clasamentului (7), duelul va fi cu siguranţă unul aprig disputat, ţinând cont de ambiţia lui Tadici. Pentru a reveni în frunte şi a păstra în continuare prima şansă la titlu, vâlcencele nu au decât varianta victoriei în acest joc.
Partida HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea va avea loc duminică, 24 februarie, de la ora 17.30, şi va fi transmisă LIVE de TVR 1. (N.C.)