Acasă Diverse Miros de sarmale în Dominicană. Alin Olaru a primit răspunsul aşteptat. Hermina...

Miros de sarmale în Dominicană. Alin Olaru a primit răspunsul aşteptat. Hermina a spus „DA”

1110
0

Arbitrul Alin Olaru şi iubita sa, Hermina Stoicănescu, handbalistă la CSM Slatina, au parte de un sejur de vis. Şi-au petrecut ultima săptămână departe de casă, într-o destinaţie exotică, extrem de apreciată şi vizitată de milioane de turişti, în Republica Dominicană.

Mai exact în Punta Cana, destinaţie preferată mai ales de cupluri. Între o sesiune de bronzat şi alta de pupat delfinii, focile şi ale vietăţi marine, Alin a surprins-o pe Hermina cu o cină romantică, pe plajă, la malul Mării Caraibelor. A plecat din ţară pregătit, cu inelul la purtător.

Da, în acest cadru de vis, şi-a cerut iubita în căsătorie. Răspunsul nu putea să fie decât pozitiv. Hermina a spus „DA”. Aşadar, Alin Olaru se însoară. Nu, nu acum, dar are garanţia că o va face în următorii ani. Din Dominicană vine direct la nuntă, dar nu la a lui, ci la a prietenului Marian Joiţa, fost arbitru, în prezent director sportiv la secţia de handbal a SCM Rm. Vâlcea şi preşedinte la echipa de fotbal Chimia 1973 Rm. Vâlcea. Joiţa se căsătoreşte tot cu o handbalistă. Să le fie de bine!  (S.S.)