Acasă Superliga Meciul de la Bărbăteşti, dintre Minerul Costeşti şi Viitorul Budeşti, a durat...

Meciul de la Bărbăteşti, dintre Minerul Costeşti şi Viitorul Budeşti, a durat doar 47 de minute

479
0

În sferturile fazei judeţene a Cupei României Boromir, lidera Superligii, Minerul Costeşti, a dat peste echipa de pe locul 8 din Elită, Viitorul Budeşti. Partida s-a încheiat după doar 47 de minute. Oaspeţii au rămas descompletaţi, în doar şase jucători, după ce doi dintre ei, Mădălin Rentea şi Romeo Stoian, au fost eliminaţi, iar alţii au acuzat probleme medicale. Gazdele au deschis scorul în minutul 5, dintr-un penalti transformat de Vladu, după o fază contestată de oaspeţi. Au mai marcat pentru Minerul Costeşti: Andrei Zotică, Vali Mihalcea şi Sică Bălţăţeanu (de două ori). Partida s-a încheiat la scorul de 5-0 şi va fi omologată cu acest rezultat. ”Tică Negrescu e prietenul meu, nu e el vinovat pentru ce s-a întâmplat, dar sincer am rămas cu un gust amar când am văzut ce e acolo. Totul a plecat de la o greşeală a lor, în apărare. Bârzăgeanu a preluat mingea pe piept şi ei au zis că a jucat balonul cu mâna. A ieşit penalti, primul gol şi după faza asta s-au enervat. A mai fost un fault pe la centrul terenului şi iar şi-au ieşit din minţi. Au recurs la gesturi foarte urâte. Şi dacă ar fi greşit Iuliana Demetrescu, nu ar fi trebuit să procedeze aşa. Apoi au ieşit de pe teren, au reintrat şi până la urmă, în debutul reprizei secunde, după ce făcuseră schimbările, s-au «accidentat». Nu vreau să vorbesc despre alţii. Spun doar că nu se face aşa ceva”, a comentat Marius Vlădoi, antrenorul echipei din Costeşti, după repriza disputată în compania celor de la Viitorul Budeşti.

”Echipa noastră are două feţe în acest moment. Vreau să văd altă atitudine din partea jucătorilor”

Referitor la campionatul care urmează să se reia, la finele acestei săptămâni, ”Ţeţe” a precizat: ”Sunt puţin supărat şi pe băieţii mei. Nu se motivează cum trebuie la unele meciuri. Vreau să văd altă atitudine din partea lor. Ne aşteaptă meciuri grele în play-off dacă nu se întâmplă acest lucru. Trebuie să jucăm la potenţialul pe care-l avem dacă vrem să nu întâmpinăm probleme. În acest moment, se poate spune că echipa are două feţe. Una când băieţii se motivează şi iau meciurile în serios şi alta când se relaxează şi desconsideră adversarii. Aştept să văd evoluţiile viitoare şi în funcţie de acestea vom vedea dacă mai avem nevoie sau nu de transferuri”. Minerul Costeşti a efectuat, în această iarnă, două transferuri. Au venit Mădălin Bărzăgeanu şi Andrei Zotică. ”Dede” Traşcă şi Edi Puşcatu sunt în refacere după accidentările suferite. Ei sunt aşteptaţi să revină chiar în startul celei de-a doua părţi a campionatului. Sâmbătă, 14 martie, Minerul Costeşti va juca, în deplasare, cu Oltul Drăgoeşti, în antepenultima etapă din sezonul regulat al Superligii.

În campionat, confruntarea dintre Costeşti şi Budeşti va avea loc pe Oltchim

Sâmbătă, 7 martie, campioana de iarnă din Superligă a jucat partida cu Viitorul Budeşti, din sferturile fazei judeţene a Cupei României Boromir, pe terenul de la Bărbăteşti. S-a întâmplat acest lucru pentru că stadionul de la Oltchim se află în plin proces de modernizare. Se intervine şi pentru refacerea suprafeţei de joc. Au fost montate nişte rulouri de iarbă, astfel că, pentru câteva săptămâni, accesul pe teren este interzis. Marius Vlădoi, antrenorul echipei din Costeşti, a precizat că Minerul Costeşti va reveni pe terenul de la Oltchim pe 21 martie, cu ocazia meciului din campionat cu Viitorul Budeşti, care va conta pentru penultima etapă din sezonul regulat. Până atunci, lidera din Elită va juca la Drăgoeşti. (S.S.)