Acasă Liga III Meciul cu argeşenii a fost unul cu necazuri pentru „olari”: două accidentări...

Meciul cu argeşenii a fost unul cu necazuri pentru „olari”: două accidentări în prima repriză, jucător eliminat în minutul 75!

168
0

Fotbaliştii de la Flacăra Horezu au avut mari emoţii până ce şi-au trecut în cont cele trei puncte în meciul cu Unirea Bascov, de sâmbătă, 11 mai. Iar asta deoarece confruntarea cu gruparea argeşeană a fost una cu multe necazuri pentru „olari”. Astfel, staff-ul tehnic din Treapt a fost nevoit să opereze, forţat, două schimbări încă din prima repriză, din cauza unor accidentări. Fundaşul central Cristi Munteanu a suferit o întindere, în minutul 2 şi a fost schimbat cu Ştefănel Covalschi, iar în minutul 25, la scorul de 1-0, a părăsit terenul de joc şi antrenorul-jucător Adi Popa, în locul căruia a intrat Radu Georgescu. Pe final, „olarii” au rămas însă şi în inferioritate numerică, Radu Georgescu încasând cartonaşul roşu din cauza cumulului de „galbene”.
Până la urmă, totul s-a încheiat cu bine pentru horezeni, iar Flacăra şi-a trecut în cont un nou succes important. „Covalschi a jucat, într-adevăr, pe o poziţie inedită, dar şi-a făcut treaba foarte bine. În plus, el a marcat şi un gol fantastic, direct din lovitură liberă, care s-a dovedit a fi extrem de important”, a precizat Adi Popa, coordonatorul staff-ului tehnic de la Flacăra Horezu. (N.C.)