Acasă Liga III Meci nebun la Fedeleşoiu!

Meci nebun la Fedeleşoiu!

483
0

• Viitorul a condus de două ori, în minutul 90 Dumbrăviţa a preluat conducerea, iar în prelungiri Horumbă a marcat din corner

Sâmbătă, 4 octombrie, Viitorul Dăeşti a întâlnit-o, pe teren propriu, pe CS Dumbrăviţa, formaţia cu cea mai bună apărare din serie. În şase etape, timişenii primiseră doar patru goluri. Dăeştenii au reuşit să le strice oaspeţilor blazonul. Au marcat de trei ori în poartă grupării din Dumbrăviţa, însă nici de această dată nu au reuşit să se bucure de succes. Partida s-a încheiat la scorul de 3-3.
Gazdele au marcat primele. În minutul 15, George Neacşu i-a adus pe dăeşteni in avantaj. Timişenii nu au depus armele. În minutul 20 au fost aproape de a restabili egalitatea, însă Marinoiu a avut o intervenţie providenţială. În minutul 33, Viitorul îşi putea dubla avantajul. Iordache a profitat de un luft al unui adversar, a scos mingea în centru, pentru Dima, iar acesta a trimis balonul în transversală. Mingea a revenit în teren, fiind reţinută cu dificultate de portar pe linia porţii.
În minutul 53, s-a făcut 1-1. O centrare venită de pe partea stângă l-a găsit în centrul careului pe Drăghici, care s-a înălţat şi a trimis balonul cu capul în poartă. Trei minute mai târziu, dăeştenii au revenit la timonă. Din zona băncilor de rezervă, Rizea a centrat în careu, Costea a preluat elegant şi l-a executat pe portarul advers: 2-1. Apărarea trupei din Fedeleşoiu nu a reuşit să reziste. Timişenii au marcat din nou în minutul 75, prin Făgărăşanu, care l-a învins pe Marinoiu cu un şut de la marginea careului: 2-2.
Înainte ca arbitrul să indice prelungirile, Horumbă, din neglijenţă, a căzut peste un adversar în propriul careu, iar arbitrul a indicat punctul cu var. Octavian Drăghici a transformat penalty-ul şi şi-a adus echipa pentru prima dată în avantaj: 2-3. În prelungiri, Horumbă şi-a răscumpărat greşeală. Din corner, a trimis mingea direct în vinclu. Oaspeţii puteau pleca cu toate cele trei puncte de la Fedeleşoiu, însă Marinoiu a intervenit din nou foarte bine. S-a terminat 3-3.
Egalul nu a mulţumit niciuna dintre echipe. Oaspeţii au plecat supăraţi că au avut şansa obţinerii victoriei, iar din cauza plasamentului greşit al portarului au primit gol din corner, iar gazdele că au pierdut din nou puncte importante, deşi au marcat de trei ori. (S.S.)