Acasă Liga IV Marian Niţă (Viitorul Valea Mare) va deveni tătic. Fotbalistul şi viitoarea sa...

Marian Niţă (Viitorul Valea Mare) va deveni tătic. Fotbalistul şi viitoarea sa soţie, Claudia, se vor căsători în octombrie

353
0

2019 a venit cu mari bucurii pentru Marian Niţă, fotbalistul bălceştean urmând a deveni tătic în a doua jumătate a anului. În prezent, acesta e component al echipei Viitorul Valea Mare, lidera incontestabilă a Seriei Sud din Liga a IV-a. Niţă spune că a primit vestea cu mare satisfacţie, alături de viitoarea sa soţie, Claudia. „Soţia mea este însărcinată în două luni, aşa că naşterea va surveni în a doua jumătate a anului. Personal, sper din tot sufletul să am un băiat! În orice caz, suntem amândoi foarte bucuroşi de această veste deosebită, mai ales că va fi primul nostru copil. Trăiesc de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia, iar copilul nostru va împlini această relaţie”, a subliniat Marian Niţă.
Fotbalistul în vârstă de 39 de ani a mai precizat că va face cununia civilă cu viitoarea sa soţie în acest an, în luna octombrie, urmând ca nunta să fie programată în 2020. „Încă nu am stabilit cine vor fi naşii noştri, dar avem mai multe variante. Printre aceştia se numără Udeanu, de la Drăgăşani, dar şi colegii mei de la Viitorul Valea Mare, Lucian Briceag şi Lucian Munteanu. Mi-e frică să nu se supere vreunul dintre cei vizaţi, după ce vom stabili pe cine vom alege ca naş!”, a mai dezvăluit Niţă. (N.C.)