Acasă Liga III Leo Săraru & Co. mai au nevoie de un punct pentru a...

Leo Săraru & Co. mai au nevoie de un punct pentru a se salva de la retrogradare

850
0

Singurul obiectiv pe care fotbaliştii de la CS Şirineasa îl mai au de îndeplinit în ultimele două etape din Liga a III-a este acela de a nu pierde locul 13, de pe care se pot salva de la retrogradare. Pentru această poziţie, vâlcenii se duelează de la distanţă cu Urban Titu, în faţa căreia au un avantaj de şase puncte, care în realitate e doar de cinci „lungimi”, dacă ar fi să ţinem cont de rezultatele directe, care sunt favorabile dâmboviţenilor.

Vâlcenii îşi pot îndeplini obiectivul, în duelul cu Flacăra Moreni

„Înfrângerea din etapa precedentă, de la Roşiori (0-2), nu prea schimbă cu nimic lucrurile pentru noi, mai ales că rivala Urban Titu a pierdut, de asemenea. În orice caz, chiar dacă am fi câştigat la Roşiori, mai sus ne-ar fi fost foarte greu să mai ajungem, iar aici mă refer să ne clasăm măcar pe locul 12. Ar fi trebuit să câştigăm tot până la final, deoarece doar cu maximum de puncte puteam să urcăm o poziţie. Dacă am fi câştigat tot, ajungeam la 35 de puncte, şi puteam s-o întrecem din urmă pe FC Aninoasa, care are 34 acum şi un singur meci de jucat în ultimele două etape. Era posibilă aşadar o răsturnare de situaţie, dar şansele erau de sub 1 la sută, mai ales că în ultimele două etape trebuia să înfruntăm două fruntaşe, Flacăra Moreni şi FC Voluntari II”, a declarat Mădălin Dobre, manager general la CS Şirineasa.

Rivala Urban Titu are trei puncte asigurate, la CS Podari

„Teoretic, pentru a fi siguri şi din punct de vedere matematic că vom ocupa la final locul 13, ar mai trebui să obţinem măcar un punct în ultimele două runde. Iar asta pentru că există pericolul ca Urban Titu să învingă de două ori. Dâmboviţenii au deja asigurată o victorie, pentru că vor câştiga la «masa verde» la CS Podari. În plus, ei mai au de jucat şi la ACSO Filiaşi, în ultima etapă. Deci nu suntem salvaţi sută la sută şi matematic. Vrem ca punctul salvării să-l obţinem vinerea aceasta, pe teren propriu, cu Flacăra Moreni”, a conchis Dobre. (N.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here