Acasă Liga V La Şirineasa, jucătorii indisciplinaţi îşi plătesc singuri amenzile

La Şirineasa, jucătorii indisciplinaţi îşi plătesc singuri amenzile

489
0

Daniel Băcanu şi Cosmin Streinu au format un grup frumos la Şirineasa. Jucătorii sunt uniţi şi trag toţi la aceeaşi ”căruţă” pentru a obţine rezultate cât mai bune, chiar dacă nu sunt recompensaţi financiar pentru acest lucru şi joacă fotbal doar de plăcere. Cuvântul de ordine îl reprezintă disciplina. Nu sunt acceptate abateri grave de la regulament. Cei care au călcat pe bec, au avut de suferit. Un jucător care şi-a lovit adversarul după fluierul arbitrului şi-a plătit amenda din propriul buzunar.

”Abaterile grave de la regulament nu au ce căuta pe terenul de fotbal. Descurajăm violenţa. Dacă un jucător primeşte cartonaşul roşu pentru că a făcut un fault de joc şi a oprit o situaţie de înscriere a unui gol sau a jucat mingea cu mâna, este altceva. A acţionat astfel în ideea de a ajuta echipa, iar atunci e normal ca noi, ca echipă, să plătim sancţiunile, dar nu pentru alte abateri. A înţeles toată lumea ce ne dorim şi lucrurile merg bine. Avem băieţi de caracter, care pun suflet la această echipă. Chiar dacă jucăm la Liga a V-a, nivelul nu e scăzut. Suntem 4-5 echipe bune în serie, printre care Voiceşti, Bălceşti, Drăgoeşti, Roşiile şi noi. Am înţeles că Oltul Drăgoeşti nu va mai continua la Liga a V-a. Cred că se vor menţine rezultatele. Pentru noi ar fi un dezavantaj să nu se întâmple aşa, pentru că am câştigat acolo în ultimul minut. Altfel, ne dorim consolidarea lotului. Anul acesta nu ne gândim la promovare, însă în sezonul viitor, dacă vom păstra acelaşi nucleu şi vom reuşi să mai aducem câţiva jucători, cred că putem aspira la primele două poziţii şi la promovare. Avem susţinere şi din partea Primăriei”, a precizat Daniel Băcanu, antrenorul echipei din Şirineasa. Oficialul formaţiei de Liga a V-a din Şirineasa a anunţat că vor fi noutăţi în lot chiar în această iarnă. Vor veni 4-5 jucători. Doi au fost în trecut la echipa de juniori. Este vorba despre Sabin Cherăscu şi Alex Burtoi. Un alt tânăr, în vârstă de 16 ani, a venit de la Lăpuşata, iar doi sunt seniori, jucători cu experienţă, de la nivelul Ligii a IV-a. ”Aţă” speră să reuşească să obţină acordurile de transfer.

Autorităţile locale încearcă să găsească o sursă de apă pentru irigarea gazonului

AS Şirineasa 2019 s-a reunit de trei săptămâni. ”Eu aveam de gând să ne strângem în februarie, dar pentru că vom avea meciul de Cupa României, băieţii mi-au zis să revenim pe teren mai devreme. Am făcut în fiecare duminică antrenamente. Vom încerca să disputăm şi câteva partide de verificare. Aş vrea să jucăm numai cu echipe din eşaloane superioare Ligii a V-a, din Liga a IV-a şi Superligă. Am vorbit cu finul meu, Andrei Fistogeanu şi e posibil ca peste o săptămână să jucăm cu FC Păuşeşti Otăsău. Dar nu e bătut în cuie. În Cupă vom da peste lidera Superligii, Minerul Costeşti şi e bine ca până atunci să jucăm câteva meciuri mai tari. Sper să ne prezentăm onorabil, să dăm o replica bună celor de la Costeşti. Ne vom juca şansa. Nu avem nimic de pierdut”, a mai adăugat ”Aţă”.

În privinţa bazei sportive, primarul speră să rezolve problema apei. ”Proiectul nu a fost bine gândit, în sensul în care nu există o sursă de apă la stadion pentru irigarea suprafeţei de joc. Am avut probleme mari cu apa. Toată vara am carat cu cisterna, însă e clar că nu am putut face faţă secetei. Gazonul s-a uscat, suprafaţa de joc nu arată cum ar trebui. Înainte udam terenul din reţeaua generală, însă nu ni s-a mai permis. Ne-au pus «ciupercă», iar apă mai avem doar la duşuri, la vestiare. Nu e presiune pentru irigarea terenului. Apoi, trebuie să facem ceva şi pentru ca spectatorii să nu mai stea, pe timp ploios, cu picioarele în apă. Vom curăţi dealul, vom interveni în aşa fel încât să rezolvăm problemele. Vom identifica o soluţie şi pentru apă”, a declarat şi primarul Ion Streinu. (S.S.)