Acasă Volei La Arad, fotbalistul Alex Marinoiu a fost cel mai bun jucător de...

La Arad, fotbalistul Alex Marinoiu a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul echipei de cadeţi de la CNMB

382
0

Week-end-ul trecut, echipa de cadeţi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” a cedat cu scorul de 3-0 meciul pe care l-a susţinut în deplasare faţa echipei CS Westar Arad, în prima etapă din returul Campionatului Naţional de volei. Potrivit afirmaţiilor antrenorului Marius Mărgărit, cel mai bun jucător de pe teren în acest duel a fost Alexandru Marinoiu, care e şi… portar de fotbal la echipa de juniori SCM Rm. Vâlcea.
„E prima oară când am cedat şi m-au supărat rău de tot băieţii! Până acum, chiar dacă am mai pierdut, ei au jucat cât de cât bine. Acum, aproape toţi au evoluat sub aşteptări! Dacă acasă i-am bătut fără probleme pe arădeni, de această dată a fost rândul lor să ne învingă clar. Nu mă aşteptam la acest lucru, mai ales că acum i-am avut la dispoziţie pe toţi cei 12 jucători din lot. Cel mai bun de pe teren a fost fotbalistul Alexandru Marinoiu. Singurul lucru bun e acela că la Arad am jucat cu doi jucători de talie pe toată durata partidei şi am câştigat astfel un punct bonus, conform regulamentului Federaţiei”, a spus Mărgărit.
Duminică, 10 decembrie, nici echipa de cadete de la CNMB nu a avut o prestaţie bună în meciul pe care l-a disputat pe terenul liderei incontestabile a Seriei H, CS Dacia Mioveni 2012, unde elevele Romaniţei Nicolau au pierdut, de asemenea, cu scorul de 3-0.
Pentru cele două formaţii vâlcene, partidele disputate week-end-ul trecut au fost ultimele oficiale din acest an. Campionatului Naţional de volei rezervat cadeţilor şi cadetelor se va relua anul viitor, mai precis pe 14 ianuarie 2018, când CNMB va înfrunta, în deplasare, echipele similare ale Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”, din Craiova. (N.C.)