Acasă Volei Juniorii de la CNMB au obţinut prima victorie din actualul sezon al...

Juniorii de la CNMB au obţinut prima victorie din actualul sezon al Campionatului Naţional

241
0

Duminică, 19 noiembrie, echipa de juniori de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” a dispus cu scorul de 3-0 (pe seturi: 25-13, 25-8, 25-16), de CSŞ Bega Timişoara, în cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de volei. Pentru formaţia antrenată de Marius Mărgărit, acesta a fost însă abia primul succes din sezonul actual. „Victoria noastră a fost una fără dubii, jucătorii mei au jucat foarte bine. Practic, ca să fiu sincer, acesta a fost cel mai bun meci pe care l-au făcut în sezonul actual. Toţi au arătat o poftă extraordinară de joc în acest duel şi au făcut o demonstraţie autentică de volei de calitate. E prima victorie şi ne bucură că a fost una atât de frumoasă!”, a declarat Marius Mărgărit.
După duelul din week-end-ul trecut, tehnicianul a ţinut să facă şi un top al jucătorilor săi, în funcţie de cât de bine au evoluat în partida cu trupa bănăţeană. „În ordine valorică, ţin să-i remarc pe Robert Saroşi, Cristi Gheorghe, Florin Teodorescu, David Ristoiu, Eduard Glodeanu, Andrei Pârvulescu, Dragoş Orăşaanu (libero), ei fiind de regulă şi oamenii de bază ai echipei. Pe parcursul jocului, i-am mai introdus pe Dragoş Dobrotă, Dănuţ Chiriţă şi Antonio Bucura, ultimul fiind doar cadet. Nu au jucat deloc Cristian Traşcă şi Mădălin Copilu”, a mai adăugat Mărgărit.
În următoarea etapă din Campionatul Naţional de volei pentru juniori, care e programată peste două săptămâni, mai precis duminică, 3 decembrie, CNMB va juca în deplasare, la CSŞ Blaj, una dintre cele mai puternice formaţii din ţară, în faţa căreia vâlcenii vor porni, bineînţeles, cu a doua şansă. Acela va fi ultimul meci din acest an al tinerilor voleibalişti antrenaţi de Marius Mărgărit, care vor sta în prima rundă din retur, ce se va disputa chiar înainte de Crăciun, duminică, 17 decembrie. (N.C.)