Acasă Administratie Investiţii pe bandă rulantă, la Dăeşti: teren de sport cu nocturnă, DC...

Investiţii pe bandă rulantă, la Dăeşti: teren de sport cu nocturnă, DC 17, 18 şi 19 – asfaltate şi încă un dispensar modernizat

390
0

George Popolan a anunţat că, în această perioadă, la Dăeşti, în zona centrală a comunei, continuă lucrările la noul teren de sport. Acesta va avea dimensiunile standard, gazon natural, vestiare şi sistem de iluminat nocturn. Un alt proiect important vizează asfaltarea drumurilor comunale 17, 18 şi 19. Investiţia este începută şi este susţinută din fonduri europene.

„Pentru finalizarea acestui obiectiv, mai avem la dispoziţie 5 luni şi suntem convinşi că ne vom încadra în termen. Proiectul presupune costuri totale de 800 de mii de euro, iar finanţarea s-a obţinut prin 2017. Sigur însă că, până la execuţie, am avut de parcurs etapele legale – licitaţie, perioada de contestaţii ş.a.m.d – care au însemnat timp”, a făcut cunoscut reprezentantul administraţiei publice din Dăeşti. Popolan a mai precizat că, la începutul anului 2020, s-a semnat contractul pentru modernizarea dispensarului din Sânbotin, cele din satele Fedeleşoiu şi Dăeşti fiind deja puse la punct. „La dispensarul Sânbotin, vor funcţiona două cabinete medicale individuale, unul generalist (cu doi medici de familie) şi unul stomatologic. Medicul stomatolog este de-al nostru, din localitate şi le recomandăm tuturor să vină cu încredere la el. Domnul Laviniu Popescu este foarte bun în meserie şi suntem convinşi că oamenii vor fi mulţumiţi!”, a mai spus George Popolan.