Acasă Diverse Începe Cupa Boromir, cea mai tare competiţie de minifotbal organizată luna aceasta...

Începe Cupa Boromir, cea mai tare competiţie de minifotbal organizată luna aceasta în România

2194
0

Sâmbătă şi duminică, Boromir va organiza, pe terenurile sintetice de la Stephany şi Winners, cea mai tare competiţie de minifotbal care a avut loc vreodată în Vâlcea. 16 superechipe se vor lupta pentru marele trofeu, printre care şi naţionala României, de şase ori campioană a Europei. Meciurile se vor desfăşura, în paralel, pe cele două terenuri, începând cu ora 12.30, până la 21.40, în prima zi a competiţiei. Sferturile Cupei Boromir vor începe duminică, de la ora 10.00, la Club Stephany, pentru ca finala mică se se desfăşoare tot pe acelaşi teren, începând cu ora 16.30. Câştigătoarea turneului va fi stabilită de la ora 17.30.

Dan Cojocaru, director tehnic al naţionala României:
„George Frântu este unul dintre principalii organizatori de turnee din România”

La Cupa Boromir, va veni şi naţionala de minifotbal a României, unde joacă şi vâlceanul Marian Chiripuş, legitimat la campioana en titre a Vâlcii. Dan Cojocaru, directorul tehnic al „tricolorilor”, a lăudat turneul de la Vâlcea, precizând că este unul dintre cele mai puternice care au loc în ţară. „George Frântu este, la ora actuală, unul dintre principalii organizatori de turnee de minifotbal din ţară. El a reuşit să aducă la Râmnicu Vâlcea echipe puternice, datorită seriozităţii de care a dat dovadă anul trecut. Noi am remarcat destui jucători cu potenţial de la Vâlcea, pe care îi avem în vizor pentru lotul naţional. În fond, Cupa Boromir reprezintă şi un turneu de selecţie pentru noi”, a precizat directorul tehnic Dan Cojocaru.

Neaţa & Prietenii vine să-şi apere trofeul câştigat anul trecut

Printre echipele favorite la câştigarea celei de-a doua ediţii a Cupei Boromir, se numără şi Neaţa&Prietenii, a vedetei TV Dani Oţil, care a câştigat trofeul anul trecut. „Noi avem o relaţie de colaborare foarte bună cu cei de la Boromir, care, la fel ca şi noi, au reuşit să organizeze o competiţie foarte puternică. Vrem să terminăm, din nou, pe primul loc, deoarece avem de apărat trofeul din 2016. Sunt convins că vor fi meciuri foarte spectaculoase, pe care vâlcenii nu trebuie să le rateze. Timp de două zile, Vâlcea va da ora exactă în minifotbal”, au declarat oficialii de la Neaţa & Prietenii.
Vom reveni cu informaţii, pe site-ul www.arenavalceana.ro, cu privire la rezultatele obţinute de cele patru echipe vâlcene înscrise în competiţie: Boromir, Nurvil, Luxury Rm. Vâlcea şi Annellice. (L.C.)

Cupa Boromir
Componenţa grupelor

Grupa A
Naţionala României
Golden Boys Bacău
Mustang Bucureşti
Luxury Rm. Vâlcea

Grupa B
Neaţa&Prietenii
IPJ  Craiova
Ştiinţa Celei
Annellice Rm. Vâlcea

Grupa C
Juventus Sibiu
Old Boys Bucureşti
Enjoy Craiova
Nurvil Rm. Vâlcea

Grupa D
Boromir
Corvinul Hunedoara
Netrom Craiova
Catena Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here