Acasă Social Împrumuturi online în Moldova – Oamenii caută împrumuturi rapide și fără formalități...

Împrumuturi online în Moldova – Oamenii caută împrumuturi rapide și fără formalități inutile

92
1

În prezent, se pare că procesul de primire a unui împrumut pe termen scurt este extrem de lung și complex dacă se apelează la instituțiile bancare. În plus, la bănci oamenii pot fi în situația în care le este respinsă cererea de împrumut dacă nu îndeplinesc anumite condiții.

Restrângerea creditului bancar a devenit un fenomen european. Accesarea la credite bancare a devenit mai dificilă în acest an, deși se consideră că se dorește atingerea unor obiective pentru protejarea populației cu venituri medii. De exemplu în România, de la începutul anului 2019 au intrat în vigoare noi reglementări ale Băncii Naționale a României în ceea ce privește condițiile de creditare. Acestea se aplică instituțiilor bancare și IFN (instituții financiare nebancare), și se referă la gradul de îndatorare care apare la primirea unui împrumut. Potrivit noilor reglementări, el se calculează ca pondere a obligațiilor totale lunare de plată și este raportat la venitul lunar net. Obiectivele urmărite prin aplicarea acestui regulament de creditare sunt: simplificarea metodologiei de calcul, a accesului la credite, a nivelului de credit și a ratelor corespunzătoare pentru orice persoană care solicită creditul; îmbunătățirea capacității de plată, protejarea populației cu venituri medii sau cu venituri sub valorile medii.

În acest an băncile de pe piața autohtonă permit un plafon maxim mai scăzut, care ajunge la 40% din venitul net pentru creditele în lei. Anul trecut acest indicator ajungea chiar până la 60%. La unele bănci, acest indicator depășea acest procent. În ceea ce privește persoanele care doresc un împrumut în valută, conform noilor reglementări, plafonul aplicat la creditele de acest fel este de 20%.

Oamenii caută servicii financiare rapide și ușoare!

Produsele nebancare, cum sunt împrumuturile pe termen scurt, au devenit foarte populare în ultimul timp. Datorită cererii ridicate din acest domeniu, numărul instituțiilor nebancare de împrumut este în creștere. Pentru atragerea clienților acestea au oferte atractive, la care costurile de împrumut sunt relativ scăzute și creează în mod frecvent promoții speciale.

În majoritatea instituțiilor nebancare s-a dorit simplificarea procedurii de creditare, aici se acordă o atenție specială clientului. Împrumuturile sunt rapide și ușor de accesat, iar procedura este necomplicată, a atras mulți clienți, aceștia primesc împrumutul rapid, prin intermediul Internetului, nu mai pierd timp pentru a vizita sediile instituțiilor bancare.

Creditorii nebancari sunt disponibili pe site-urile și platformele de pe Internet. La aceștia oamenii pot găsi mai multe oferte pentru ei într-o astfel de instituție financiară nebancară. Există și câteva excepții, la care împrumuturile nu vor fi primite într-un timp atât de scurt. Este vorba despre anumite instituții la care timpul de primire a împrumutului se poate prelungi dacă este vorba despre un împrumut pe termen scurt, un garant și de verificarea surselor de venit ale clientului. Prin urmare este necesară selectarea acelor instituții nebancare, verificarea ofertelor, a condițiilor, pentru a alege pe cea mai avantajoasă.

Cauți o procedură de împrumut fără complicații? Ai solicitat un împrumut la bancă și ai constatat că acesta a fost respins? Cea mai bună soluție este să apelezi la o serie de instituții nebancare cum este creditorul nebancar Forza unde ai posibilitatea de a constata că procedura de solicitare a unui împrumut pe termen scurt nu durează mult. Prin acest serviciu rapid de împrumuturi online se oferă credite rapide tuturor clienților din Republica Moldova (din Chișinău, Bălți, Tiraspol și alte orașe) care au vârsta cuprinsă între 18-70 de ani. Creditele sunt rapide, fără gaj, pot fi și de 1000-5000 MDL, pe o perioadă scurtă de timp, de 30 de zile.

Întregul proces se desfășoară prin intermediul Internetului, oamenii primesc banii în cont, rapid și convenabil. Pentru a obține un împrumut este necesar să se completeze un formular online pe site-ul creditorului. După furnizarea datelor necesare se aprobă împrumutul și se efectuează transferul de bani în contul scris de client pe formular. Banii sunt primiți foarte repede de solicitant în contul lui. Solicită azi un credit de acest tip și te vei convinge că primești aprobarea imediat!