Acasă Liga III Horumbă, gol din corner pentru Dăești

Horumbă, gol din corner pentru Dăești

624
0

Sâmbătă, 4 octombrie, Viitorul Dăești a întâlnit-o, pe teren propriu, pe CS Dumbrăvița, formația cu cea mai bună apărare din serie. În șase etape, timișenii primiseră doar patru goluri. Dăeștenii au reușit să le strice oaspeților blazonul. Au marcat de trei ori în poartă grupării din Dumbrăvița, însă nici de această dată nu au reușit să se bucure de succes. Partida s-a încheiat la scorul de 3-3.

Gazdele au marcat primele. În minutul 15, George Neacșu i-a adus pe dăeșteni in avantaj. Timișenii nu au depus armele. În minutul 20 au fost aproape de a restabili egalitatea, însă Marinoiu a avut o intervenție providențială. În minutul 33, Viitorul își putea dubla avantajul. Iordache a profitat de un luft al unui adversar, a scos mingea în centru, pentru Dima, iar acesta a trimis balonul în transversală. Mingea a revenit în teren, fiind reținută cu dificultate de portar pe linia porții.

În minutul 53, s-a făcut 1-1. O centrare venită de pe partea stângă l-a găsit în centrul careului pe Drăghici, care s-a înălțat și a trimis balonul cu capul în poartă. Trei minute mai târziu, dăeștenii au revenit la timonă. Din zona băncilor de rezervă, Rizea a centrat în careu, Costea a preluat elegant și l-a executat pe portarul advers: 2-1. Apărarea trupei din Fedeleșoiu nu a reușit să reziste. Timișenii au marcat din nou în minutul 75, prin Făgărășanu, care l-a învins pe Marinoiu cu un șut de la marginea careului: 2-2

Înainte ca arbitrul să indice prelungirile, Horumbă, din neglijență, cade peste un adversar în propriul careu, iar arbitrul indică punctul cu var. Octavian Drăghici a transformat penalty-ul și și-a adus echipa pentru prima dată în avantaj: 2-3. În prelungiri, Horumbă și-a răscumpărat greșeală. Din corner, a trimis mingea direct în vinclu. Oaspeții puteau pleca cu toate cele trei puncte de la Fedeleșoiu, însă Marinoiu a intervenit din nou foarte bine. S-a terminat 3-3

Egalul nu a mulțumit niciuna dintre echipe. Oaspeții au plecat supărați că au avut șansa obținerii victoriei, iar din cauza plasamentului greșit al portarului au primit gol din corner, iar gazdele că au pierdut din nou puncte importante, deși au marcat de trei ori.