Acasă Liga III Horezu vrea 3 puncte cu Voluntari 2, pentru a se reabilita în...

Horezu vrea 3 puncte cu Voluntari 2, pentru a se reabilita în faţa propriilor suporteri după eşecul dur cu Craiova

213
0
  • meciul cu echipa ilfoveană are loc sâmbătă, 13 aprilie, de la la ora 17.00, pe stadionul din Treapt

În următoarea etapă din Liga a III-a, care va avea loc în acest week-end, Adi Popa, Florin Matache & Co. vor primi, pe teren propriu, vizita formaţiei FC Voluntari 2. Meciul cu gruparea din Ilfov se va disputa sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17.00, pe cochetul stadion din Treapt. În condiţiile în care au terminat la egalitate primele trei partide de acasă din retur (cu AFC Hermannstadt 2, CSM Flacăra Moreni şi AS SR Braşov), „olarii” încearcă să obţină acum prima victorie din 2019 în faţa propriilor suporteri.
Fără îndoială că eşecul drastic de marţea aceasta, cu FC „U” Craiova (0-4), îi va face pe fotbaliştii horezeni să fie mult mai concentraţi, lucru recunoscut şi de antrenorul-jucător Adi Popa. „Evoluţia sub aşteptări de la Drobeta Tr. Severin nu schimbă cu nimic datele problemei în ceea ce priveşte meciul cu FC Voluntari 2. E o partidă pe care ştiam oricum că trebuie s-o câştigăm, pentru că aşa le abordăm pe fiecare. Sper să facem un meci cât mai bun, astfel încât să obţinem un rezultat pozitiv, de care avem neapărat nevoie. Nu ne va fi însă deloc uşor!”, a subliniat Adi Popa.
În meciul cu FC Voluntari 2, din acest week-end, staff-ul tehnic din Treapt nu se va putea baza pe serviciile lui Ionuţ Simeanu. Tânărul fotbalist vâlcean (născut pe 7 ianuarie 2000) va fi suspendat pentru partida cu formaţia ilfoveană din cauza cumulului de „galbene”. El a intrat după pauză în confruntarea de marţi, 9 aprilie, de la Drobeta Tr. Severin, şi a avut ghinionul de a încasa repede un avertisment, cel de-al patrulea din acest campionat, astfel că va sta pe tuşă în etapa de la finele săptămânii. (N.C.)