Acasă Liga Nationala HCM Rm. Vâlcea şi-a completat lotul cu extrema stângă Carmina Bădiţă-Manea

HCM Rm. Vâlcea şi-a completat lotul cu extrema stângă Carmina Bădiţă-Manea

242
1

* aceasta a revenit pe terenul de handbal după o perioadă de 2 ani, timp în care a devenit mămică

Zilele trecute, oficialii de la HCM Rm. Vâlcea au decis să completeze lotul cu o fostă jucătoare. Este vorba de extrema stângă Carmina Bădiţă-Manea (care s-a născut pe 5 aprilie 1989, la Drăgăşani). Aceasta poate evolua şi pe postul de coordonator de joc şi a debutat deja în tricoul formaţiei antrenate de Aurelian Roşca chiar în partida cu Rapid Bucureşti, din Giuleşti, din optimile Cupei României, când a marcat de două ori, unul dintre goluri fiind reuşit din 7 metri.

Aurelian Roşca şi soţia sa, părinţii spirituali ai noii componente a echipei vâlcene

Părinţii spirituali ai jucătoarei Carmina Bădiţă-Manea a revenit pe terenul de handbal după o pauză de aproape 2 ani. Ea s-a retras temporar din activitatea sportivă pentru că a rămas însărcinată. În aprilie 2017, jucătoarea în vârstă de 28 de ani a şi dat naştere unui băieţel, Damian, care a fost botezat chiar de antrenorul Aurelian Roşca şi soţia acestuia. Tocmai reputatul tehnician a fost cel care şi-a dat acum acordul final pentru reintegrarea Carminei în lotul HCM-ului.
Aşa cum se cunoaşte, după cedarea sub formă de împrumut a Herminei Stoicănescu la CSM Slatina, HCM Rm. Vâlcea nu mai avea decât o singură jucătoare validă în lot, pe postul de extremă stânga. Este vorba de Cristina Florica (25 de ani). Cealaltă jucătoare care evolua pe acea parte, Ana Maria Tănăsie (22 de ani), e încă indisponibilă. Toamna trecută, fosta tricoloră a revenit pe teren şi a jucat câteva meciuri pentru HCM. Apoi, ea s-a accidentat din nou şi a suferit o intervenţie chirurgicală, în decembrie, care o va mai ţine departe de terenul de handbal cel puţin până la finele lunii martie. (N.C.)

1 COMENTARIU