Acasă Liga III Gabi Mangalagiu: „Cu 3-4 juniori foarte buni şi încă vreo doi seniori,...

Gabi Mangalagiu: „Cu 3-4 juniori foarte buni şi încă vreo doi seniori, echipa poate să facă faţă fără probleme în Liga a III-a”

278
0

„Nu mă aşteptam la o diferenţă aşa de mare de scor în retur, dar ne-am pregătit foarte bine, jucătorii au înţeles ce le-am cerut şi le mulţumesc tuturor pentru acest lucru. Deocamdată ne bucurăm pentru promovare.”

„Planurile pentru Liga a III-a le vom face în perioada următoare. Dacă s-ar reuşi să se creeze o emulaţie în Vâlcea şi s-ar dori ceva pentru acest judeţ, la nivel de fotbal, foarte uşor s-ar putea aduna o echipă din jucătorii care în anumite perioade au plecat de aici. Avem 5-6 jucători numai la Liga I. S-ar fi putut face o echipă foarte bună şi la Rm. Vâlcea. Nu am discutat nimic despre transferuri. Jucătorilor care în acest moment sunt la Liga I mi-e ruşine să le propun Liga a III-a. Nu sunt de acord să vii de la Liga I şi să cobori la Liga a III-a. Dacă vom urca noi către ei, ar fi altceva. (…)Cunosc foarte bine nivelul Ligii a III-a şi cu echipa pe care o avem, cu 3-4 juniori foarte buni şi încă vreo doi seniori, putem face faţă fără probleme aici. Pe Paşoi l-am aşteptat un retur de campionat să înscrie. În meciurile uşoare ratează foarte mult. Înscrie în meciurile importante. E un copil bun. (…). Nu am intrat în Liga a III-a ca să concurăm cu Flacăra Horezu. Ne-am dorit să ajungem aici, autorităţile locale ne-au pus la dispoziţie tot ce trebuie ca să ne îndeplinim obiectivul, AJF ne-a susţinut decisiv în ultima parte, aşa că le mulţumesc tuturor”, a declarat antrenorul dăeştenilor, Gabi Mangalagiu, după returul cu Real Bradu.