Acasă Liga III FRF a devansat cu o zi etapa din week-end din Liga a...

FRF a devansat cu o zi etapa din week-end din Liga a III-a. Meciul Horezu – Alexandria se va juca vineri, de la ora 17.00, în Treapt

241
0

La finele acestei săptămâni, Flacăra Horezu trebuie să dispute un nou meci în Liga a III-a. Echipa din Treapt urmează să întâlnească, acasă, formaţia CSM Alexandria, una dintre revelaţiile returului. În mod normal, partida cu gruparea din Teleorman era programată pe 27 aprilie, iar asta deoarece „olarii” au anunţat încă de la începutul sezonului că evoluează sâmbăta pe teren propriu. Din pricina sărbătorilor de Paşte, FRF a decis însă să devanseze cu o zi toate duelurile care urmau să se joace în Ajun. Printre partidele care vor avea loc mai devreme decât era stabilit se numără şi cea dintre Horezu şi Alexandria, ce se va disputa vineri, 26 aprilie, de la ora 17.00.

Aşa cum se cunoaşte, după eşecul din fieful liderei Turris-Oltul Tr. Măgurele, Flacăra Horetu a pierdut locul secund în Seria a III-a, fiind întrecută de FC „U” Craiova. În prezent, echipa finanţată de Adrian Mititelu are 47 de puncte în cont, în timp ce Adi Popa, Florin Matache & Co. au rămas cu 45. Fruntaşa ierarhiei are 56 de puncte, formaţia antrenată de Erik Lincar aflându-se la doar două etape de a obţine şi din punct de vedere matematic promovarea în Liga a II-a. (N.C.)