Acasă Liga III Fotbaliştii de la Flacăra Horezu s-au distrat pe cinste la petrecerea de...

Fotbaliştii de la Flacăra Horezu s-au distrat pe cinste la petrecerea de final de an

723
0

* cheful a avut loc imediat după meciul din Bănie, de vinerea trecută

Imediat după meciul cu CS „U” Craiova 2, din Bănie, fotbaliştii de la Flacăra Horezu au fost invitaţi de primarul Nicolae Sărdărescu la petrecerea de final de an. Banchetul a avut loc la Hanul „Horezu”, din centrul localităţii. Cu acest prilej, alesul PSD le-a mulţumit tuturor jucătorilor pentru prestaţia excelentă din turul Ligii a III-a (la finele căruia „olarii” ocupă locul 2) şi le-a urat să aibă parte de un retur la fel de bun. „La acest eveniment festiv au fost prezenţi, aşa cum era normal, toţi jucătorii, împreună cu soţiile sau iubitele, precum şi persoanele din conducerea clubului, dar şi din administraţia publică locală. Mă refer, în special, la primarul Nicolae Sărdărescu şi la viceprimarul Gheorghe Ogrezeanu, care au fost mereu alături de noi. În numele jucătorilor, ţin le mulţumesc pentru ajutorul oferit în turul Ligii a III-a. Le promitem de acum că vom încerca să ne ridicăm şi în retur la înălţimea aşteptărilor”, a declarat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt.

Adi Popa, antrenor-jucător Flacăra Horezu:
„La acest banchet, ne-am bucurat împreună pentru parcursul bun din Liga a III-a”

Acesta a mai precizat că jucătorii au intrat în vacanţă imediat după meciul din week-end-ul trecut. „Nu mai putem să ne pregătim în continuare, atâta timp cât prima parte a Ligii a III-a s-a încheiat. Am intrat în vacaţă şi ne vom reuni la începutul anului 2019. De aceea, am şi dorit să ne întâlnim la o masă festivă chiar după partida de la Craiova, deoarece toţi jucătorii au putut fi prezenţi. Altfel, era mai greu să-i mai adunăm laolaltă, în altă zi, din moment ce avem câţiva care sunt mai de departe. Toţi îşi doreau ca, de sărbători, să stea acasă, în familie, nu să vină până la Horezu. La acest banchet, ne-am bucurat împreună pentru parcursul foarte bun din Liga a III-a”, a adăugat Adi Popa.

Jucătorii din Treapt au transmis un mesaj către suporterii fideli, de Ziua României

Pe 1 decembrie, jucătorii de la Flacăra Horezu au ţinut să transmită şi un mesaj către toţi suporterii fideli, cu ocazia Zilei Naţionale a României: „La mulţi ani, România! La mulţi ani, horezeni! Vă mulţumim pentru încurajări şi pentru sprijinul dumneavoastră din acest tur de campionat minunat şi va aşteptăm în continuare, în retur, să ne fiţi alături în număr cât mai mare. Forza Flacăra!”. Cu acest prilej, fotbaliştii au făcut şi o fotografie de grup, la stadionul din Treapt. (N.C.)