Acasă Liga III Flacăra vs. Flacăra, sâmbăta aceasta, de la ora 15.00, pe stadionul din...

Flacăra vs. Flacăra, sâmbăta aceasta, de la ora 15.00, pe stadionul din Treapt

253
0


  • echipa din Horezu o înfruntă pe cea cu acelaşi nume din Moreni, în cea de-a patra rundă din retur

Flacăra Horezu va disputa următorul meci în Liga a III-a la sfârşitul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 23 martie, de la ora 15.00, pe teren propriu, în compania formaţiei CSM Flacăra Moreni. În tur, fotbaliştii din oraşul administrat de Nicolae Sărdărescu au învins cu 1-0 pe terenul echipei din Dâmboviţa, golul fiind înscris de golgheterul Ionuţ Gonzales Neamţu, acelaşi jucător care a punctat şi în meciul de vineri, 15 martie, când „olarii” au obţinut o victorie asemănătoare cu Viitorul Domneşti, tot în deplasare.

Morenarii sunt antrenaţi de Gabriel Paraschiv, fost campion cu Oţelul Galaţi, în 2011

În această săptămână, staff-ul tehnic din Treapt a analizat foarte atent echipa din Moreni, pentru a nu avea surprize în confruntarea din week-end. Echipa dâmboviţeană e antrenată tot de Gabriel Paraschiv, fost campion naţional cu Oţelul Galaţi, în sezonul 2010-2011, iar ulterior câştigător al Supercupei României, după 1-0, în meciul cu FCSB, de la Piatra Neamţ. „I-am analizat foarte atent pe adversari în această săptămână, deoarece am vrut să vedem ce s-a schimbat la Moreni faţă de tur. Echipa dâmboviţeană s-a mai întărit faţă de prima parte a sezonului cu un vârf foarte bun”, ne-a precizat Adi Popa, antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu.

În cele trei runde din retur, dâmboviţenii au obţinut mai multe puncte decât horezenii

CSM Flacăra Moreni a avut un start de retur chiar mai bun decât Flacăra Horezu. Astfel, în primele trei etape din această primăvară, dâmboviţenii au obţinut şase puncte, din două victorii pe teren propriu (2-0 cu FC Voluntari 2 şi 2-1 cu CSM Alexandria). Între acestea, morenarii au pierdut clar în fieful liderei Turris-Oltul Tr. Măgurele (1-6). „CSM Flacăra Moreni a obţinut două succese importante, mai ales că încearcă să strângă cât mai multe puncte, în condiţiile în care se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Seria este foarte echilibrată şi toate echipele speră să se salveze. De aceea, cu grupările care se bat să evite retrogradarea, fiecare meci va fi greu! Mai ales că, pe măsură ce trece timpul, punctele sunt tot mai importante pentru formaţiile din subsolul ierarhiei”, a încheiat Adi Popa. (N.C.)