Acasă Superliga Flacăra, victorie fără probleme la Tomşani. Sâmbăta aceasta, horezenii înfruntă Cozia

Flacăra, victorie fără probleme la Tomşani. Sâmbăta aceasta, horezenii înfruntă Cozia

91
0

Week-end-ul trecut, s-a dat startul în competiţiile judeţene de fotbal. În prima rundă din 2018, din Superligă, toate cele trei fruntaşe ale clasamentului au obţinut victorii pe linie. Cea mai clară a fost a liderei Flacăra Horezu, care a trecut la pas, în deplasare, de Unirea Tomşani (cu scorul de 5-1). În schimb, Cozia Călimăneşti şi Viitorul Dăeşti s-au impus doar la limită în meciurile pe care le-au disputat. Astfel, elevii lui Vasile Ilinca au dispus, pe teren propriu, de Voinţa Orleşti, cu 1-0, în timp ce „oastea” lui Cosmin Ursu a trecut de Olteţul Alunu 2016, în deplasare, cu 2-1.

Meciul dintre primele două clasate din Superligă are loc sâmbăta aceasta, în Treapt

În urma acestor rezultate, diferenţele din clasamentul Superligii dintre cele trei rivale au rămas aceleaşi. Flacăra Horezu este pe primul loc, cu maximum de puncte (51), Cozia Călimăneşti ocupă poziţia secundă, cu 46, iar Viitorul Dăeşti e pe treapta a treia, cu 43.
În următoarea rundă, care va avea loc la finele acestei săptămâni, este programat derbiul dintre Flacăra Horezu şi Cozia Călimăneşti. Acesta va avea loc sâmbătă, 17 martie, de la ora 11.00, în Treapt. În meciul tur, fotbaliştii antrenaţi de Adrian Popa au învins cu 1-0, la Călimăneşti. (N.C.)