Acasă Liga III Flacăra Horezu va disputa, la Işalniţa, ultimul meci în deplasare din acest...

Flacăra Horezu va disputa, la Işalniţa, ultimul meci în deplasare din acest sezon

178
0

* vineri, 17 mai, de la ora 18.00, echipa din Treapt se va duela cu ACSO Filiaşi (locul 5 în Seria a III-a)

La finele săptămânii, Flacăra Horezu va disputa un nou meci în Liga a III-a. Fotbaliştii din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu vor evolua în deplasare, împotriva echipei ACSO Filiaşi. Partida se anunţă a fi una extrem de grea pentru Adi Popa, Florin Matache & Co., mai ales în condiţiile în care gruparea din judeţul Dolj este una dintre cele mai puternice formaţii din Seria a III-a. Dovada cea mai bună în acest sens e aceea că, după 28 de etape, ACSO Filiaşi se află pe locul 5, cu 46 de puncte în cont, adică la o „lungime” în spatele echipei CSM Alexandria. De partea cealaltă, horezenii ocupă locul 3 în ierarhie, cu 54 de puncte.

„Ne aşteaptă un meci dificil, deoarece întâlnim o echipă din partea superioară a ierarhiei, care se află şi într-o formă bună. În runda precedentă, cei de la ACSO Filiaşi au obţinut o victorie importantă în deplasare, chiar la Alexandria, cu 2-0. Doljenii ne-au pus probleme deosebite şi în turul campionatului (n.r.: când horezenii s-au impus la limită, în Treapt, cu 1-0). În plus, din câte ştim, adversarii s-au mai şi întărit faţă de prima parte a sezonului”, a declarat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei vâlcene.

Meciul ACSO Filiaşi – Flacăra Horezu se va disputa vineri, 17 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul „Oltenia”, din Işalniţa. (N.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.