Acasă Liga III Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti au terminat la egalitate amicalul de marţea...

Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti au terminat la egalitate amicalul de marţea aceasta

121
0
  • partida disputată pe stadionul „Oltchim”, din Rm. Vâlcea, s-a încheiat cu scorul de 1-1

Flacăra Horezu a terminat la egalitate meciul amical pe care l-a disputat marţea aceasta, după amiază, în compania echipei Minerul Costeşti, vicelidera Superligii judeţene de fotbal. Partida de pe stadionul „Oltchim” s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce „ortacii” primarului Toma Peştereanu au condus cu 1-0 la pauză. Formaţia din Treapt a punctat în repriza secundă, prin Alex Cioablă.
În acest duel, pentru Flacăra Horezu au evoluat următorii jucători: Denis Vlădoi – Vali Munteanu, Andrei Iovan, Vlăduţ Bălan, Emilian Bârziche, Adi Popa, Raul Nistor, Ionuţ Simeanu, Radu Georgescu, Eduard Neacşu, Ionuţ Gonzales Neamţu. După pauză, au mai fost folosiţi Cristi Munteanu, Samson Nwabueze, Sebastian Bobină, Alex-Luchian Butoi, Alex Cioablă şi Ştefan Chelcea.
Pentru trupa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu, amicalul cu Minerul Costeşti a fost cel de-al patrulea din perioada de iarnă. Aşa cum se cunoaşte, horezenii au mai jucat cu Unirea Bascov (0-2), Pandurii Tg. Jiu (2-0) – ambele pe sinteticul din Zăvoi şi ACS Energeticianul (2-2) – la Petroşani. (N.C.)