Acasă Liga III Flacăra Horezu a remizat în Bănie şi a încheiat anul 2018 pe...

Flacăra Horezu a remizat în Bănie şi a încheiat anul 2018 pe locul 2

224
0

* vinerea trecută, „olarii” au terminat la egalitate, 1-1, cu CS „U” Craiova 2

La finele săptămânii trecute, mai precis vineri, 30 noiembrie, Flacăra Horezu a disputat ultimul meci din turul Ligii a III-a. Reprezentanta Vâlcii a evoluat în deplasare, în fieful echipei CS „U” Craiova 2. Partida din Bănie s-a încheiat cu o remiză (1-1), după ce trupa din Treapt a condus însă cu 1-0 la pauză.
„Olarii” au început excelent jocul şi au deschis scorul extrem de repede, chiar în minutul 2, prin Ciprian Dinu, după o fază fixă. Experimentatul fundaş a reluat cu capul în plasă o centrare perfectă trimisă din corner de Radu Georgescu. După gol, fotbaliştii din Treapt au continuat să fie periculoşi, dar fără a mai bifa ceva pe tabela de marcaj. Din tabăra noastră, cei care au mai avut şansa de a înscrie au fost Eduard Neacşu, Adi Popa şi Radu Georgescu. Doljenii au restabilit egalitatea imediat după pauză, în minutul 49, prin Ionuţ Frăsineanu. Mai mult decât atât, în minutul 65, CS „U” Craiova 2 a beneficiat chiar şi de un penalti, după un henţ în careu comis de un vâlcean, însă tânărul portar Robert Popa a parat lovitura de la 11 metri şi a menţinut rezultatul de egalitate.
În acest duel, pentru Flacăra Horezu au evoluat următorii jucători: Robert Popa – Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Cristian Munteanu, Alexandru Luchian Butoi, Ionuţ Simeanu, Sebastian Bobină, Adi Popa, Eduard Neacşu, Radu Georgescu, Florin Cioablă. În repriza secundă, au mai intrat pe teren Vali Munteanu, Răzvan Olteanu şi Raul Nistor.
În urma acestui rezultat, Flacăra Horezu a acumulat 32 de puncte în 15 etape şi a terminat prima parte a campionatului pe locul 2 în Seria a III-a. FRF a anunţat deja că returul Ligii a III-a va începe pe 2 martie 2019, când echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu va juca în deplasare, la Sporting Roşiori. (N.C.)