Acasă Liga III Flacăra Horezu poate scăpa de un adversar important în lupta pentru podiumul...

Flacăra Horezu poate scăpa de un adversar important în lupta pentru podiumul Ligii a III-a

770
0

* AS SR Braşov se confruntă cu o criză financiară, iar mai mulţi jucători de bază au părăsit echipa imediat după finalul turului

La final de tur, Flacăra Horezu a strâns 32 de puncte şi ocupă locul 2 în Seria a III-a din Liga a III-a, la două „lungimi” în spatele liderei Turris-Oltul Tr. Măgurele. Echipa din Treapt este superioară unor grupări cu renume, precum FC „U” Craiova 1948 (30 de puncte) şi AS SR Braşov (29), care se află pe locurile 3-4 în clasament. Din câte se pare, din această iarnă, reprezentanta Vâlcii în cel de-al treilea eşalon naţional va scăpa însă de unul dintre adversarii importanţi din lupta pentru podium. Este vorba de formaţia de la poalele Tâmpei (urmaşa de facto a fostei FC Braşov), care se confruntă cu mari probleme financiare.

Formaţia de sub Tâmpa a rămas fără cei doi golgheteri, Vlad Boţia şi Alexandru Avram

De altfel, din această cauză, imediat după ultima etapă din tur, mai mulţi jucători de bază din lot au părăsit echipa. Printre aceştia se numără inclusiv cei doi golgheteri, Vlad Boţia (23 de ani) – autorul primului gol din meciul cu Flacăra Horezu, pe care „stegarii” l-au câştigat cu 2-1, pe teren propriu (aceea fiind singura înfrângere suferită de „olari” până în prezent) şi Alexandru Avram (27 de ani). Ambii au înscris împreună nu mai puţin de 14 goluri în prima parte a sezonului, adică aproape jumătate din totalul celor 31 marcate de braşoveni în cele 15 etape din tur. Ceilalţi fotbalişti care şi-au mai încheiat conturile, până acum, cu AS SR Braşov sunt Andrei Poverlovici, Emanuel Popa, Radu Leonte, Ciprian Răduţoiu şi Marius Burlacu. În perioada următoare, şi alţii ar putea să se despartă însă de echipa braşoveană. (N.C.)