Acasă Liga III Flacăra Horezu, înfrângere drastică în Liga a III-a

Flacăra Horezu, înfrângere drastică în Liga a III-a

507
0

Flacăra Horezu a pierdut fără drept de apel, cu scorul de 4-0 (după 2-0, la pauză) meciul pe care l-a disputat la Drobeta Tr. Severin, împotriva echipei FC „U” Craiova. „Olarii” n-au mai avut deloc o evoluție la fel de bună ca și în prima parte a sezonului, când s-au impus cu 2-0, în Treapt, în fața formației din Bănie.

Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere a echipei din Horezu în actualul sezon al Ligii a III-a. În tur, vâlcenii au mai fost învinși, tot în deplasare, și de AS SR Brașov, cu 2-1, dar după un gol încasat în minutul 90, dintr-un penalti controversat.

După eșecul din fața formației finanțate de Adrian Mititelu, „olarii” au rămas cu 42 de puncte în cont. Flacăra Horezu ocupă în continuare locul secund în Seria a III-a, însă FC „U” Craiova s-a apropiat acum la doar un punct de reprezentanta Vâlcii.

În următoarea etapă din Liga a III-a, care va avea loc în week-end, Adi Popa, Florin Matache & Co. vor primi, pe teren propriu, vizita formației FC Voluntari 2. Meciul cu gruparea din Ilfov se va disputa sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul din Treapt. (N.C.)