Acasă Liga III Flacăra Horezu a încheiat anul 2018 cu o remiză

Flacăra Horezu a încheiat anul 2018 cu o remiză

828
0

În această după amiază, Flacăra Horezu a disputat ultimul meci din turul Ligii a III-a. Reprezentanta Vâlcii a evoluat în deplasare, în fieful echipei CS „U” Craiova 2. Partida din Bănie s-a încheiat cu o remiză (1-1), după ce trupa din Treapt a condus însă cu 1-0 la pauză. „Olarii” au deschis scorul cât se poate de repede, chiar în minutul 2, prin Eduard Neacşu, dar doljenii au restabilit egalitatea imediat după pauză, în minutul 49, prin Ionuţ Frăsineanu.
În urma acestui rezultat, Flacăra Horezu a acumulat 32 de puncte în 15 etape şi a terminat prima parte a campionatului pe locul secund în Seria a III-a. Campioană de iarnă e Turris-Oltul Tr. Măgurele, cu 34 de puncte. Treapta a treia pe podiumul clasamentului e ocupată de FC „U” Craiova 1948, formaţia lui Adrian Mititelu având 30 de puncte în cont, în timp ce pe 4 se află AS SR Braşov (29).
FRF a anunţat că returul Ligii a III-a va începe pe 2 martie 2019, când echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu va juca în deplasare, la Sporting Roşiori. (N.C.)