Acasă Liga III Flacăra Horezu face senzaţie în Liga a III-a: Gonzales, gol de 3...

Flacăra Horezu face senzaţie în Liga a III-a: Gonzales, gol de 3 puncte la Moreni!

1108
0

În această seară, Flacăra Horezu a disputat cel de-al patrulea meci în Liga a III-a. Echipa vâlceană a evoluat în deplasare, în fieful formaţiei CSM Flacăra Moreni. Adi Popa & Co. au avut o evoluţie bună şi de această dată şi au reuşit să se impună, la limită, cu scorul de 1-0. Horezenii au marcat golul victoriei în repriza secundă, în minutul 55, prin Ionuț Gonzales Neamțu, un jucător Under 19 adus în vară de la Sporting Pitești. Adversarii au avut cea mai mare ocazie de gol în minutul 88, când portarul Florin Matache a respins miraculos şutul la vinclu expediat din marginea careului de 16 metri de Ştefan Oaie.
În urma acestei victorii, echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu a acumulat 8 puncte şi a urcat în primele şase locuri ale Seriei a III-a. Aşa cum se cunoaşte, în precedentele trei partide din Liga a III-a, horezenii au obţinut o victorie (runda trecută, pe teren propriu, scor 4-1, cu Viitorul Domneşti) şi două remize (0-0, acasă, cu Sporting Roşiori, şi 1-1, în deplasare, la AFC Hermannstadt 2 – în primele două etape din sezonul actual).

Săptămâna viitoare, horezenii înfruntă Atletic Bradu, în Treapt

În următoarea rundă, care va avea loc week-end-ul viitor, Flacăra Horezu va primi, pe stadionul din Treapt, vizita formaţiei argeşene Atletic Bradu. Meciul se va juca sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 17.00. Vâlcenii vor porni cu un ascendent moral în acest duel, atât graţie parcursului bun din acest start de sezon, cât şi datorită faptului că i-au şi învins deja pe argeşeni (4-1), într-un amical care a avut loc în vară. (N.C.)