Acasă Liga III Flacăra Horezu a suferit primul eşec pe teren propriu din acest sezon...

Flacăra Horezu a suferit primul eşec pe teren propriu din acest sezon al Ligii a III-a

326
0

După un început entuziasmant de campionat, cu trei victorii şi un egal în primele patru etape, Flacăra a început să mai facă şi paşi greşiţi în Liga a III-a. A pierdut cu Universitatea Craiova (meci în care gazdele erau favorite), apoi cu Poli Timişoara, formaţie din subsolul clasamentului, iar în runda precedentă cu Crişul Chişineu Criş. De fiecare dată, în deplasare. Sâmbătă, 2 noiembrie a venit vremea şi a primei înfrângeri de pe teren propriu. Gruparea din Treapt a pierdut întâlnirea cu Fortuna Becicherecu Mic cu scorul de 2-0.

Oaspeţii, care în acest sezon au suferit un singur eşec, în faţa liderei, Universitatea Craiova 1948, au marcat pentru prima dată în minutul 15, din penalti, prin Răzvan Cluci. Horezenii au încercat să schimbe cursul jocului. A trecut timpul, nu au reuşit, iar cu un sfert de oră înainte de final au mai fost surprinşi încă o dată. Timişenii au marcat pe contraatac, prin Oancia. În urma acestei înfrângeri, trupa din oraşul cermicii a ajuns pe locul 6 în Seria a IV-a. În etapa viitoare, Flacăra va juca în deplasare, pe terenul celor de la Progresul Pecica, formaţie care tocmai a scos un egal în faţa echipei lui Mititelu (0-0). Meciul se va juca vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, la fel ca toate celelalte ale etapei. Din tur, în total au mai rămas de disputat patru etape. Adi Popa şi colegii săi vor mai juca în Treapt, în 2019, doar două meciuri, unul chiar cu cealaltă echipă vâlceană din Liga a III-a, Viitorul Dăeşti.
În partida cu Becicherecu Mic, Flacăra a apelat la jucătorii: R. Popa – Samson Nwabueze, Dinu, Munteanu, Bîrziche, Precup, Nuţă, A. Popa, Nistor, Georgescu, Mansour. Au mai intrat Stănică şi Simeanu. Au absentat Sebi Preda, Covalschi şi Răzvan Olteanu, în continuare accidentaţi. (S.S.)