Acasă Liga III Flacăra Horezu a obţinut prima victorie din returul Ligii a III-a

Flacăra Horezu a obţinut prima victorie din returul Ligii a III-a

1095
0

* „olarii” s-au impus cu 1-0, în deplasare, la Viitorul Domneşti

În această după amiază, Flacăra Horezu şi-a trecut în cont prima victorie din returul Ligii a III-a. Echipa de fotbal din Treapt s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, în deplasare, în fieful ultimei clasate din Seria a III-a, Viitorul Domneşti. „Olarii” au marcat unicul gol al acestei partide în prima repriză, în minutul 13, prin Ionuţ Gonzales Neamţu. Meciul cu formaţia ilfoveană (singura de la acest nivel fără niciun punct acumulat până în prezent!), a contat pentru etapa a 18-a a sezonului.

Aşa cum se cunoaşte, în primele două runde din retur, Adi Popa, Florin Matache & Co. au înregistrat două remize: 0-0, în deplasare, la Sporting Roşiori, şi 1-1, pe teren propriu, cu AFC Hermannstadt 2. Graţie victoriei de la Domneşti, horezenii au acumulat 37 de puncte şi se menţin la şase „lungimi” în spatele liderei incontestabile a ierarhiei, Turris-Oltul Tr. Măgurele. Echipa antrenată de Erik Lincar s-a impus clar, tot în această după amiază, în deplasare, la Atletic Bradu, cu scorul de 5-1.

Flacăra Horezu va disputa următorul meci în Liga a III-a la sfârşitul săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă, 23 martie, de la ora 15.00, pe teren propriu, în compania formaţiei CSM Flacăra Moreni. În tur, fotbaliştii din oraşul administrat de Nicolae Sărdărescu au învins cu 1-0 pe terenul echipei din Dâmboviţa, golul fiind înscris tot de Ionuţ Gonzales Neamţu, acelaşi jucător care a punctat şi azi, la Domneşti. (N.C.)