Acasă Fotbal FC Păușești Otăsău, ca și Naționala României! Joacă un meci fără spectatori....

FC Păușești Otăsău, ca și Naționala României! Joacă un meci fără spectatori. Comisia de Disciplină a mai sancționat și trei oficiali

598
0

În ședința de marți, 8 octombrie, Comisia de Disciplină a AJF s-a pronunțat în cazul incidentelor care au avut loc la meciul din Superligă, dintre FC Păușești Otăsău și Chimia 1973 Rm. Vâlcea. Partida a fost omologată la ”masa verde”, cu 3-0, în favoarea oaspeților, iar clubul FC Păușești Otăsău va fi nevoit să organizeze următorul joc de pe teren propriu fără spectatori. E aproape ca la Naționala României! Numai că acolo va fi permis accesul copiilor. FCPO va juca acasă sâmbătă, 12 octombrie. Spectatorii nu vor avea acces pe stadion la partida cu Cozia Călimănești.

Cătălin Avan a fost încadrat la Art. 57. Alin. 1 din Regulamentul Disciplinar și a primit o suspendare de 4 luni, plus o amendă de 700 lei. Jucătorul Marian Filipoiu a fost sancționat cu șase etape de suspendare și 300 lei penalitate sportivă, iar Alin Roman a primit 16 etape de suspendare și o sancțiune pecuniară de 300 lei. (S.S.)