Acasă Fotbal FC Hermannstadt s-a despărțit de vâlceanul aflat în conducerea clubului

FC Hermannstadt s-a despărțit de vâlceanul aflat în conducerea clubului

535
0

În afară de fotbalistul Ionuț Stoica, FC Hermannstadt mai avea în ”lot” un vâlcean. Este vorba despre Răzvan Zamfir, care a ocupat funcția de director al departamentului de scouting. Anul trecut, cel supranumit ”Moggi de România” (asemănare făcută cu renumitul manager italian de la Juventus Torino) a fost implicat într-un scandal. Zamfir a susținut că a fost lovit și înjurat de fotbalistul croat Filip Jazvic, căruia îi transmisese decizia clubului, de a renunța la serviciile sale.

Răzvan Zamfir s-a despărțit în această săptămână de echipa de Liga I sibiană. Nu a plecat singur de la Hermannstadt, ci alături de președintele clubului, Iuliu Mureșan. ”AFC Hermannstadt a reziliat, astăzi (3 iunie), pe cale amiabilă, înțelegerile contractuale cu dl. Iuliu Mureșan și cu dl. Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!”, a transmis FC Hermannstadt.

”Mi-am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Sibiul în această dimineață și vreau să le mulțumesc tuturor celor de acolo. Conducători, staff, jucători, suporteri. Mai aveam doi ani de contract, dar am decis că e mai bine să plec. Publicul sibian a fost mereu alături de noi, inclusiv în perioada în care nu am jucat acasă, iar rezultatele i se datorează în mare măsură”, a declarat, pentru Fanatik, Răzvan Zamfir, renumitul manager vâlcean.