Acasă Diverse Echipele de Liga a III-a şi cele de copii şi juniori afiliate...

Echipele de Liga a III-a şi cele de copii şi juniori afiliate la FRF, programate azi, la Bucureşti, pentru acordarea vizelor anuale

193
0

În această perioadă, Federaţia Română de Fotbal, prin departamentul Competiţii, derulează acţiunea de acordare a vizelor anuale. Pentru a evita aglomeraţia şi alte disconforturi, oficialii FRF au programat echipele pe judeţe. Astfel, marţi, 28 ianuarie, este rândul cluburilor din Vâlcea să meargă la Bucureşti pentru vizarea carnetelor pe anul 2020.

În comunicatul transmis de forul condus de Răzvan Burleanu se specifică faptul că, urmare a modificărilor apărute în sistemul Football Connect, cluburile vor trebui să se prezinte la Departamentul Competiţii cu următoarele documente: carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori; licenţele de jucători profesionişti; contractele încheiate cu jucătorii profesionişti (dacă nu se află în evidenţele FRF), tabelele nominale cu jucătorii, în format fizic (printate), care sunt obligatorii, după modelul prezentat pe site. ”Ca urmare a implementării sistemului Football Connect, transferurile şi înregistrarea jucătorilor legitimaţi la club, dar care nu au avut viză FRF pe anul 2019, se vor face obligatoriu şi prin intermediul Football Connect, cluburile urmând a completa în acest sens un formular de import, care va fi trimis pe adresa [email protected] Formularul va conţine doar jucătorii care sunt deja legitimaţi la club şi au viză AJF pe anul 2019. Cluburile vor trebui să efectueze solicitarea de vize şi în sistemul Football Connect, accesând opţiunea Solicitări Vize Anuale, începând cu data de 21 ianuarie 2020. Pentru nelămuriri, cluburile pot contacta departamentul suport Football Connect pe adresa [email protected]”, se mai arată în comunicatul transmis de FRF.